Smartphone Apps

Smartphone Apps

 
14 resultater - viser 1 - 14
 
Sortering 
 
Detaljer Anbefalinger
26. Juli 2012     5695   1   0  

App oplysninger

Om applikationen
Findes til: Windows PC, iPad 2, iPhone 4/4S samt Android.

Fra Visiblebody.com:

Description
New Release: 3D Human Anatomy Atlas 2 has over 1,000 more structures, realistic tissue textures, and the ability to create and save your own Views.
iPad 2 or new iPad required. Will not run on iPad 1.
Ranked #1 anatomy app for iPad by iMedicalApps! "Rarely does an app come along and knocks my socks off, but Visible Body is one of those apps. . . . Ideal for students and teachers of anatomy, as well as for patient education." -- iMedicalApps
Medgadget calls the graphics, "nothing short of breath-taking . . . All-in-all this is one of the best anatomy applications available for any platform, and is definitely recommended for those learning basic anatomy."
Award of Excellence, Association of Medical Illustrators, 2011

What is it?
3D Human Anatomy Atlas 2 is the most robust human anatomy learning and teaching app on the market. It includes male and female models, each with over 3,400 anatomical structures. All the structures in both models are rendered in true 3D. The user can view any combination of anatomy, rotate freely, and adjust the zoom area. Each structure includes definitions with detailed information about location, form, function and physiology. Atlas 2 provides a powerful visual reference tool for healthcare professionals and a lab-like study aide for students.

How does the app function?
Access hundreds of preset views. Study by body system or body region. Tap on the thumbnail to launch the 3D model.
Create your own view. Display over 3,400 anatomical structures by using the keyword search or index listing.
Rotate, zoom, hide, or fade structures to study anatomy from any angle and with any combination of anatomical structures.
Tap on an anatomical structure to learn more: get its name, location, and the system of which it is part; read definitions that explain form, function, and physiology.
Create and save your own Views. Annotate images; save them to your photo album or email them to your friends.

What does it include? What's new in version 2?
The latest release, 3D Human Anatomy Atlas 2, adds over 1,000 structures to the male and female models, for a total of over 3,400 structures in each model.
Anatomy structures added in version 2:
150 new structures added to the brain and peripheral nervous system.
250 new ligaments added to the skeleton.
100 + muscles added throughout the back/spine and in the limb extremities.
200+ lymphatic structures, including major vessels, node groups, and ducts.
Functionality added to version 2:
Create and save your own Views
Annotate on-screen images and save them to Photos or share them with friends.
Enhanced tissue textures: More realistic textures added to bones, muscles, and major organs, including the heart and lungs.

About the Model
3D Human Anatomy Atlas 2 consists of highly detailed, anatomically accurate, 3D models of all human body systems. The models were developed by an extensively-trained team with decades of experience in medical illustration and biomedical visualization. All anatomical content has been reviewed for accuracy by our panel of experts, including physicians and anatomists. Years of modeling and enhancement make it the most sophisticated and complete 3D model of the human body available.

Contact Us
Email us at support@visiblebody.com. Let us know what you like about 3D Human Anatomy Atlas 2, tell us if the app isn't performing as expected, or share ideas for making the app better.
Udkliklers hjemmeside
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
4.6 (1)
12. Oktober 2015     648   5   0  

App oplysninger

Om applikationen
Ny quiz-app til Bevægeapparatets anatomi

AnatomiQuiz giver dig mulighed for at teste og repetere din viden om bevægeapparatets anatomi. Appen indeholder 32 kategorier og hver kategori indeholder et antal spørgsmål som kan variere mellem typerne: Multiple choice, rigtigt/forkert og billedspørgsmål. Efter at du har valgt hvilken kategori du vil quizze i, udtrækkes der tilfældigt 10 spørgsmål fra kategoriens samlede spørgsmålspulje. Spørgsmål og rækkefølgen af svarmuligheder genereres i tilfældig rækkefølge hver gang en ny quiz startes. Spørgsmålene favner bredt i alle bogens kapitler og der er tilstræbt at lave spørgsmål til hele bogens indhold med fokus på en systematisk og klinisk gennemgang af indholdet.
Kategorier og spørgsmål tager udgangspunkt i Bevægeapparatets anatomi 13. udgave. For hver quiz kan du se en status over dine besvarelser af netop denne quiz og du kan dyste mod dine venner og læsemakker via GameCenter og funktionen 1 mod 1.

• Største danske anatomi app
• 32 kategorier
• Over 2300 spørgsmål
• Over 1000 anatomi billeder og fotos
• Kompatibel med iPad og iPhone
• Multiplayer 1 mod 1 funktion - dyst mod din læsemakker
• Gratis løbende opdateringer

Pris: 39,- kr.

/Mikkel Brent & Thomas Kristoffersen, Aarhus 2015
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
0.0 (0)
26. Juli 2012     2161   5   0  

App oplysninger

Om applikationen
One of the world’s bestselling textbooks of anatomy now available in an edition configured for iPad. See it in action at
http://www.youtube.com/watch?v=3GoI_TUhQEw.

Gray’s Anatomy for Students is one of the most accessible and readable anatomy texts, filled with over 1000 innovative and beautiful full-color illustrations that make anatomy come alive. The text is a clinically-oriented, student-friendly textbook of human anatomy. Using a regional approach, the text progresses through the body in a logical fashion, building on the body’s complexity as the reader becomes more comfortable with the subject matter.

The text begins with a general chapter on The Body, introducing the reader to anatomical terminology, positioning, medical imaging, and an overview of body systems. Each regional chapter is divided into 4 sections: Conceptual Overview; Regional Anatomy; Surface Anatomy; and Clinical Cases.

The iPad Edition provides the following features:

•Complete Text and Full HD Illustrations
•Scrollable Thumbnails of all Illustrations
•Super Fast Searchable Index
•Pinch and Zoom Figures
•Turn labels on or off
•Save Images to My Photos
•Add Notes to Text or Figures
•Index to Clinical Content
•Index to Surface Anatomy
•Index to Notes

Contents:

1.The Body
2.Back
3.Thorax
4.Abdomen
5.Pelvis and Perineum
6.Lower Limb
7.Upper Limb
8.Head and Neck

PRIS: 469 kr. (set på tilbud til 439 kr.)
Platform
iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
3.9 (1)
26. Juli 2012     1589   6   0  

App oplysninger

Om applikationen
"Gray’s Atlas of Anatomy iPad Edition is the perfect companion to either the print or iPad version of Gray’s Anatomy for Students 2E. It presents a vivid visual depiction of human anatomy, correlated with appropriate clinical images and surface anatomy – essential for proper identification in the dissection lab or for course exams.

•More than 900 exquisite anatomic illustrations of unrivalled quality
•Logically organized to progress from superficial to deep orientation
•Visualize the relationship between anatomical structures and surface landmarks using 85 surface anatomy photographs overlaid with anatomical drawings
•Compare anatomical structures with 270 state-of-the-art CT, MRI, ultrasound, and x-ray images juxtaposed to relevant anatomical illustrations
•Recognize anatomical structures as they are observed in the clinical setting with laparoscopic, endoscopic, ophthalmoscopic, and otoscopic images.

The iPad Edition provides the following features:

•Complete Content and Full HD Illustrations
•Scrollable Thumbnails of all Illustrations
•Super Fast Searchable Index
•Pinch and Zoom Figures
•Turn labels on or off
•Save Images to My Photos
•Add Notes to Pages or Figures
•Index to Notes

Contents:

1.The Body
2.Back
3.Thorax
4.Abdomen
5.Pelvis and Perineum
6.Lower Limb
7.Upper Limb
8.Head and Neck"

- beskrivelse fra iTunes

PRIS: 469 kr. (set på tilbud til 439 kr.)
Platform
iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
4.0 (1)
HistologiQuiz Populær
25. Februar 2015     1082   5   0  

App oplysninger

Om applikationen
Quiz-app til Genesers histologi

Da jeg selv læste histologi manglede jeg et nemt og godt quizværktøj, til at få trænet og repeteret det teksttunge pensum. Senere blev jeg studenterunderviser i histologi ved Aarhus Universitet og fik ideen, til at lave dén app jeg selv havde savnet, da jeg havde faget. Ideén og visionen var simpel: At samle det mest centrale af pensum i histologi og cellebiologi og supplerer det med en masse billeder af præparater, for at skabe en god oversigt over faget samt at danne en bro mellem det teoretiske pensum og evnen til at kunne genkende celler og histologiske strukturer til eksamen.

For at gøre appen så nuanceret som muligt, har jeg lavet spørgsmål med udgangspunkt i både teoretiske, kliniske og billedlige/præparatmæssige aspekter af indholdet i Genesers histologi.

HistologiQuiz giver dig mulighed for at teste og repetere din viden om almen og speciel histologi. Appen indeholder
spørgsmål til hvert af Genesers histologis 25 kapitler inddelt i separate kategorier. Hver kategori indeholder et antal spørgsmål som kan variere mellem typerne multiple choice, ja/nej og billedespørgsmål.
For hver quiz kan du se en status over dine besvarelser af netop denne quiz og din personlige high score. Derudover kan du kan dyste mod dine venner og læsemakker via GameCenter og funktionen 1 mod 1.

• Største danske histologi app
• 25 kategorier
• Over 1430 spørgsmål
• Over 320 billedespørgsmål
• Histologiske billeder, fotografier, figurer m.m.
• Kompatibel med iPad og iPhone

Pris: 39,- kr.

/Mikkel Brent, Aarhus 2015
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
0.0 (0)
06. September 2012     1133   3   0  

App oplysninger

Om applikationen
SanaChild er en applikation udviklet til smartphones og tablets. Applikationen, der på dansk hedder “Børnesygdomme”, er en hjælp til den, der har ansvaret for et barn, som er begyndende syg.

Programmet vil først og fremmest give forslag til, hvornår man skal søge professionel hjælp hos egen læge eller lægevagt.
Programmet indeholder desuden et “Minileksikon”, der giver oplysninger om en lang række børnesygdomme.

I programmet starter du med at vurdere dit barns almentilstand. Dette gøres ud fra tre valgmuligheder, hvor du vælger den mulighed, der passer bedst på dit barn. Derefter vil du med få klik og i løbet af et øjeblik have klikket dig frem til, hvordan du bør forholde dig til dit syge barn, og om du skal kontakte egen læge eller lægevagt, eller om du kan tage det roligt og afvente, at tilstanden ændrer sig.
Udkliklers hjemmeside
Platform
  • iPhone
  • Android
  • Windows
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
0.0 (0)
22. September 2015     603   5   0  

App oplysninger

Om applikationen
Quiz-app til medicinsk mikrobiologi

MikrobioQuiz giver dig mulighed for at teste og repetere din viden om human parasitologi, bakteriologi og mykologi samt virologi. Appen indeholder 14 kategorier og hver kategori indeholder et antal spørgsmål som kan variere mellem typerne multiple choice, rigtigt/forkert og billedspørgsmål. Efter du har valgt hvilken kategori du vil quizze i, udtrækkes der tilfældigt 10 spørgsmål fra kategoriens samlede spørgsmålspulje. Spørgsmål og rækkefølgen af svarmuligheder genereres i tilfældig rækkefølge hver gang en ny quiz startes. Spørgsmålene favner bredt i alle bogens kapitler og der er tilstræbt at lave spørgsmål til hele bogens indhold med fokus på en klinisk og systematisk gennemgang af indholdet.

Kategorier og spørgsmål tager udgangspunkt i FADLs Kompendiesamling 2. udgave. For hver quiz kan du se en status over dine besvarelser af netop denne quiz og du kan dyste mod dine venner og læsemakker via GameCenter og funktionen 1 mod 1.

For at gøre appen så nuanceret som muligt, har jeg lavet spørgsmål med udgangspunkt i både teoretiske, kliniske, farmakologiske og billedlige aspekter af indholdet i FADLs Kompendiesamling.

- Største danske mikrobiologii app
- 14 kategorier
- Over 2100 spørgsmål
- Over 90 mikrobiologiske billeder
- Kompatibel med iPad og iPhone
- Multiplayer 1 mod 1 funktion - dyst mod din læsemakker
- Opdateres løbende

Pris: 39,- kr.

/Mikkel Brent, Aarhus 2015
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
0.0 (0)
11. August 2014     1789   4   0  

App oplysninger

Om applikationen
Kender du det med at lede febrilsk efter en score, der passer på din patient? Eller oplevelsen af at din basale anatomiske viden pludselig på mærkværdigvis er forsvundet? 'Ja', ville nok være svaret fra mange medicinstuderende og yngre læger. Men den slags problemer vil en ny app løse.

Enhver læge og medicinstuderende kender den afsindig tunge lægekittel fyldt med bl.a. håndbøger, instrukser og kittelkort. Men den tyngende kittel er ikke længere nødvendig. MyMedCards er produceret til danske medicinstuderende og læger med det formål at få tømt lægekitlen for actioncards, forbedre journalskrivning og effektuere det daglige arbejde for de danske læger og medicinstuderende.

Det kan virke fysisk umuligt at memorere alle de scoringssystemer og klassifikationer der findes indenfor lægevidenskaben, men med MyMedCards har du alt relevant information til alle specialer lige ved hånden. Med over 300 forskellige kittelkort, tillader MyMedCards hurtig og nem søgning af danskbaserede lægefaglige noter, anatomi, scoringstabeller og klassifikationssystemer. Samtidig er nogle af de mest anvendte kittelkort, udstedt fra landets fem regioner, også inkluderet i app'en.

Leder du efter en app, som kan gøre din kittellomme fri for actioncards, og effektuere din hverdag som læge, så download MyMedCards nu!

Det er vigtig for os at appen fungerer i praksis, og lever op til dine forventninger. Hvis du skulle opleve problemer eller har forslag til yderligere tiltag og forbedringer, kontakt os på mymedcards@gmail.com.

Udkliklers hjemmeside
Platform
  • iPhone
  • iPad
  • Android
Licens
Gratis
 
0.0
 
5.0 (1)
26. Juli 2012     10526   3   0  

App oplysninger

Om applikationen
Fra iTunes:

"Use Dr. Netter's most famous illustrations of human anatomy as your intuitive and interactive study guide. This iPad app is the complete set of the 531 Netter Plates from the 5th edition Atlas of Human Anatomy, illustrated by master medical illustrator Frank H. Netter, MD, enhanced with a suite of quizzing and customization features.

Tap Muscle Info buttons to review attachments, innervations, actions, and blood supply.
Take label quizzes to test your memory of terminology.
Prep for boards with a set of 50 anatomy questions from USMLEConsult.com.
Make the Atlas your own by customizing individual labels (on/off/highlight).
Use "My Netter" bookmarks and notes to organize and personalize your studies.
Locate anatomic structures and views quickly through Search (key word or plate number) or Browse by Region or System, and jump to Related Plates to see alternate views.
Register your app and get 40 additional plates from earlier editions of the Atlas for free!
See a video demo of the app at http://tinyurl.com/NetterApp"

Pris: 529 kr. (set på tilbud til 469 kr.)
Platform
iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
3.5 (1)
26. Juli 2012     8818   3   0  

App oplysninger

Om applikationen
"The new Bain & Nervous System Pro III – Nova Series app has been fully revamped and updated. Brain & Nervous System Pro III now features multiple orthogonal slices on the transverse, sagittal and coronal planes, meaning you can 'slice' through the brain effortlessly to reveal the inner anatomy of the brain, from top to bottom, left to right and front to back. The app is unsurpassed in its level of detail and interactivity. Now with a simple swipe of your finger you can explore neuroanatomy from a basic to advanced level in 3D.

This upgrade also features spectacular animations, which offer insights into diseased states and functional anatomy down to the cellular level. Additionally, an entirely new and comprehensive peripheral nervous system is now incorporated, while the central nervous system has been expanded within a detailed spinal column.

Brain and Nervous System Pro III includes two new levels in brain, which detail the ventricular systems and Brodmann areas, making it the most comprehensive neuroanatomical app on the market.


The new Bain and Nervous System Pro III features hundreds of additional improvements, here are just a few:

•Tri-planar multiple ‘slices’ of the brain
•Isolated media of specific nerves
•Detailed images of thalamic nuclei
•360º isolated video media of brain structures
•2 types of quiz, drag and drop & multi-choice
•728 pin labels with audio pronunciations
•Draw on any screen image and share via email, facebook, twitter.
•Functional Animations;
- Cerebo-spinal Fluid Flow
- Neurotransmission
- Patellar Reflex Arc
- Neuronal Synapse
•Disease States:
- Astrocytoma - Brain Tumor
- Oligodendroglioma - Brain Tumor
- Multiple Sclerosis


Improved Interface:

•Graphical Hints: On screen hints that can be turned on or off, for a complete understanding of all the app’s features.
•Interface: Completely rebuilt to allow for simple navigation.
•Mix layers: Make one layer semitransparent to compare against another layer.
•Public Notes: Post or browse through shared public notes.


OTHER FEATURES:

•Double Tap to Zoom - zoom into any view by tapping on the screen.
•Press the Scalpel - add or remove layers of meninges, the cerebrum, down to the brain-stem
•Pins appear in both English and Latin
•Customize Pins - add your own pins and notes or add notes to existing pins.
•Customize the App - using the settings function the user can choose which pinsappear within the app - customize to different levels, i.e. high school, nurses etc."

- Beskrivelse fra iTunes


Pris: 119 kr. (set på tilbud til 59 kr.)
Platform
iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
3.5 (1)
12. August 2016     318   1   0  

App oplysninger

Om applikationen
Systematisk gennemgang af objektiv undersøgelse.

Videoguide med praktiske demonstrationer af følgende undersøgelser:
• Bryster
• Hals
• Ekstremiteter
• Gynækologi
• Hjerte
• Lunge
• Mandlige kønsorganer
• Mave
• Mund
• Rektaleksploration
• Øjne

App’en giver en systematisk gennemgang af en top-til-tå objektiv undersøgelse. Hvert element beskrives i et selvstændigt afsnit, hvor både normale og abnorme fund forklares. Afsnittene er suppleret med illustrationer, ordforklaringer samt en video, hvor praktiske håndgreb i patientundersøgelsen demonstreres. Forfatterne er medicinstuderende med flere års erfaring med undervisning i objektiv undersøgelse, og denne app henvender sig primært til medicinstuderende og andre studerende i sundhedssektoren, som skal tilegne sig færdigheder til selvstændigt at udføre en objektiv undersøgelse for første gang. Derudover kan app’en fungere som et hjælpemiddel til at genopfriske punkterne i en systematisk og grundig objektiv undersøgelse for alle sundhedsprofessionelle.

Den objektive undersøgelse sammenstillet med patientens sygehistorie er det mest grundlæggende diagnostiske redskab i den kliniske hverdag og skal mestres af alle læger. Den objektive undersøgelse giver de tidligste kliniske informationer til lægen om en patient og er derfor fundamentet for alle beslutninger om videre udredning og diagnostik. Undersøgelsen bør udføres med stor systematik og grundighed, hvilket kræver kendskab til teorien bag objektiv undersøgelse samt træning i de praktiske håndgreb.
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
0.0 (0)
27. Juli 2012     2523   3   0  

App oplysninger

Om applikationen
App'en indeholder information om alle præparater markedsført i Danmark inklusiv information om tilskud - og udleveringsregler. Informationen er målrettet sundhedsfaglige og svarer til præparatbeskrivelserne i pro.medicin.dk.
Indholdet opdateres hver 14. dag i 2012.
Udkliklers hjemmeside
Platform
  • iPhone
  • iPad
  • Android
Licens
Gratis
 
0.0
 
4.9 (2)
12. August 2016     171   1   0  

App oplysninger

Om applikationen
Den perfekte forberedelse til OSCE eller opslagsværk under klinikophold.

Praktisk vejledning til 51 kliniske procedurer via illustrationer og korte instrukser:
• Hvordan forbereder du proceduren?
• Hvad siger du til patienten?
• Hvordan udfører du proceduren?
• Og hvad skal du være særligt opmærksom på.

Procedurerne er forfattet af læger med undervisningserfaring og kvalitetssikret af specialister indenfor hvert fagområde. App’en er tænkt som en håndsrækning til KBU-læger og medicinstuderende, men kan også være nyttig for sygeplejersker og andet sundhedspersonale.
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
0.0 (0)
27. November 2012     1673   1   0  

App oplysninger

Om applikationen
Quiz i Medicin og Kirurgi er en app til iPhone og iPad. Quizzen er primært målrettet medicinstuderende, som her kan teste deres viden om diagnoser og behandling af de mest almindelige sygdomme. Spørgsmålene lægger sig tæt op ad indholdet i Basisbog i medicin og kirurgi, og man kan quizze i de enkelte organsystemer eller vælge "Professorquizzen", hvor man får spørgsmål fra alle organsystemerne. Efter hver quiz kan man se, hvordan man har klaret sig i forhold til tidligere og følge forbedringen af sit resultat.
Udkliklers hjemmeside
Platform
  • iPhone
  • iPad
Licens
Kommerciel
 
0.0
 
3.0 (1)
14 resultater - viser 1 - 14
 
 
Powered by JReviews