Stetoskoper

Stetoskoper

 
13 resultater - viser 1 - 13
 
Sortering 
 
Detaljer Anbefalinger
17. Juni 2012     3931   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Cardiology III stetoskop tilbyder fremragende akustik til store og små hjerter.

Dette stetoskop har en patenteret flydende membran således, at både høj- og lavfrekvente lyde kan høres på begge sider af bryststykket. Den store side af bryststykket er anvendelig til auskultation af voksne. Den lille side er mest anvendelig til børn eller patienter med tynd hud. Anbefalet til kardiologer, læger med speciale i lungesygdomme og praktiserende læger. Der er 5 års garanti på produktet.
 
0.0
 
4.8 (1)
17. Juni 2012     2414   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Cardiology S.T.C. stetoskop (Soft Touch Chestpiece) kombinerer en uovertruffen akustik med et unikt designet patenteret bryststykke.

3M Littmann® S.T.C. stetoskopet (Soft Touch Chestpiece) udmærker sig i situationer, hvor der er et skift fra lav- til højfrekvente lyde, og ved alle typer undersøgelser hvor højfrekvente lyde er i fokus f.eks. ved auskultation af lunger.
 
0.0
 
0.0 (0)
17. Juni 2012     3936   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Classic II Infant stetoskop er designet specielt til brug på babyer.

Stetoskopet har en 1,9 cm klokke til auskultation af babyer. Anbefales til bl.a. speciallæger i pædiatri. 3 års garanti.
 
0.0
 
0.0 (0)
17. Juni 2012     2501   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Classic II pædiatrisk stetoskop er designet specielt til brug på børn.

Stetoskopet har en 2,5 cm klokke til pædiatrisk auskultation. Anbefales til bl.a. børnelæger. 3 års garanti.
 
0.0
 
4.5 (1)
17. Juni 2012     4388   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Classic II S.E. stetoskopet er et klassisk stetoskop der har sat standarden indenfor stetoskoper.

Både lav- og højfrekvente lyde kan høres på begge sider af brysstykket ved hjælp af den patenterede flydende membran. Stetoskopet kan anvendes af praktiserende læger, sygeplejersker og medicinstuderende.
 
0.0
 
4.4 (3)
04. Oktober 2016     608   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M™ Littmann® Classic III™ er den seneste version af stetoskopet, som hjælper illioner af professionelt sundhedspersonale til at yde deres bedste. Classic III stetoskopet tilbyder høj akustisk ydeevne, plus et dobbelt-sidet bryststykke med flydende membraner. Classic III stetoskopet bliver anvendt af både lægestuderende og professionelt sundhedspersonale, til at identificere, høre og studere hjerte-, lunge- og andre kropslyde. Kan anvendes til generelle fysiske undersøgelser, patient monitoring og diagnogstik. Flydende membran teknologi - en 3M opfindelse - giver klinikere mulighed for at høre forskellige lyde ved at ændre trykke på bryststykket. Hold bryststykket med let tryk for at høre lav-frekvente lyde; tryk lidt mere, for at høre høj-frekvente lyde. Denne teknik sparer tid og giver klinikeren mulighed for at fokusere på patienten, samtidig med, at den kulde-fri membran er behagelig for patienten. Justérbart bøjlesæt, so giver dig mulighed for at tilpasse det afhængig af hovedets størrelse eller komfort, ved at presse eller at trække bøjlesættet fra hinanden. Bløde øreoliven, som giver et komfortabelt fit og en god akustisk forsegling; de sættes fast på bøjlerne for højere sikkerhed. De nye bøjelige slanger bibeholder dets form og fleksibilitet, selv efter at være foldet i en lomme. Det giver en længere holdbarhed til stetoskopet, på grund af resistensen over for hudens naturlige olier og alkohol og får færre pletter. De nye slanger er fremstillet uden naturgummilatex, en fordel for klinikere og deres patienter. Ydermere er de nye slanger fremstillet uden phtalater. Classic III stetoskopet er fremstillet i USA for ensartet kvalitet. Det leveres med både store og små øreoliven, kuldefri ring til klokken og brugervejledning.
 
0.0
 
5.0 (2)
17. Juni 2012     3695   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® elektronisk stetoskop model 3100´s fremragende lydkapacitet giver en fantastisk lytteoplevelse. Studier viser, at det er nemmere at identificere/høre hjertemislyde, såsom 1. eller 2. grads aorta insufficiens og respiratoriske bi-lyde. Det brugervenlige display er utrolig simpelt og forstyrrer ikke stetoskoperingen.

Lyde du kan stole på. Du talte, vi lyttede.
3M Littman elektroniske stetoskop model 3100 giver dig en forbedret lydkvalitet og hjælper dig med stille den rigtige diagnose hver gang.

Hør hvad du har savnet.
Littmann model 3100´s fremragende lydkvalitet reducerer udefrakommende støj med ca. 85% ved hjælp af Ambient Noise Reduction teknologien (ANR), derudover forstærkes lyden op til 24 gange.

Automatisk tænd-funktion
Stetoskopet gør det muligt at stetoskopere med det samme, på grund af den automatioske tænd-funktion. Når stetoskopet er tændt, forbliver det i "stand-by" position, indtil næste gang det anvendes, derved undgår man den ventetid, der ellers er, når man skal tænde et elektronisk stetoskop. Desuden aktiveres baggrundslyset hurtigt og stetoskopet bliver i en batteribesparende tilstand indtil stetoskoperingen finder sted.

Brugerfladen du har ventet på
Ligetil. Ingen forstyrrelser når du stetoskoperer. Det læsevenlige LCD-display giver mulighed for se valg af frekvens, lydniveau, tilbageværende batteriniveau og patientens hjerte frekvens.

Let og nem at betjene
Littmann model 3100 er nem at betjene og har en stor holdbarhed, hvilket er ideelt til hverdagsbrug. Det vejer næsten det samme som et almindeligt kardiologisk stetoskop. Der medfølger 2 størrelser 3M™ Littmann® bløde snap-on øreoliven, for bedre tilpasning af bøjlesættet i ørerne.


Fordele
Ekstraordinær lydkvalitet
Avanceret lydsensor giver en virkelighedstro lydoplevelse i lighed med et kardiologisk topstetoskop
Den patenterede ANR-teknologi, reduktion af udefrakommende støj, reducerer i gennemsnit 85% af den udefrakommende lyd
Friktionsreducerende teknologi hjælper dig med at fokusere på de lyde du skal høre
Op til 24x lydforstærkning, når du har behov for det

Brugervenligt LCD display
Knapperne og displayet er foran og synlige, når du stetoskoperer
LCD display holder dig orienteret om den nuværende indstilling og batteriets levetid
Automatisk tænd funktion gør, at næste stetoskopi kan foretages uden ventetid
Batteri indikator, som viser, når batteriet næsten er brugt op
Let og nem at betjene
Robust design til mange års brug

Tilgængelig i flere farver

2 års garanti

Anbefalet brug
Anvendes til diagnostisering
Anbefales til kardiologer, specialister i lungesygdomme og praktiserende læger

3M™ Littmann® elektronisk stetoskop - model 3100
 
0.0
 
4.3 (1)
17. Juni 2012     2879   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
Høj teknisk ydeevne. Enkel betjening. Ændrer din opfattelse af, hvad et stetoskop kan gøre for dig.

Hør.
Avanceret lydsensor. Patenteret ANR-teknologi, reduktion af udefrakommende støj. Mulighed for forstærkning, når lydene er svage.

Optag.
Optag lyde til senere afspilning. Nyttig når du har brug for en kollegas mening, efter patienten er gået. Eller når du skriver journal efter endt undersøgelse.

Send.
Bluetooth® teknologi giver dig mulighed for, trådløst, at overføre lyde til din PC for yderligere analyse, vedhæfte dem på elektroniske journaler, eller til at drøfte med kollegaer.

Bekræft.
Visualiserer hjerte- og lungelyde med Zargis® StethAssist™ software, som er inkluderet i 3M™ Littmann® elektronisk stetoskop, model 3200.

StethAssist er et varemærke af Zargis Medical Corp. Zargis er et registreret varemærke af Zargis Medical Corp. Bluetooth er et registreret varemærke af Bluetooth SIG.


Fordele

Ekstraordinær lydkvalitet
Den patenterede ANR-teknologi, reduktion af udefrakommende støj, reducerer i gennemsnit 85% af den udefrakommende lyd, som kan forstyrre stetoskoperingen, uden at udelukke vigtige kropslyde.
Vores patenterede 3M(TM) Littmann(R) Snap-on øreoliven giver en behagelig tilpasning til ørerne og er med til at skabe en effektiv lydforsegling, hvilket betyder mindre udefrakommende støj.
Avanceret lydsensor giver en virkelighedstro lydoplevelse i lighed med et kardiologisk topstetoskop
Friktionsreducerende teknologi hjælper dig med at fokusere på de lyde du skal høre
Op til 24x lydforstærkning, når du har behov for det

2 års garanti

Anbefalet brug
Anvendes til diagnostisering
Anbefales til kardiologer, børnelæger, lungelæger, skadestuelæger og alm. Praktisernede læger
 
0.0
 
0.0 (0)
17. Juni 2012     3209   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
Den avancerede teknologi i Littmann elektronisk stetoskop E-3000 har lydforstærkning og ANR-teknologi (Ambient Noise Reduction), som reducerer udefrakommende støj med et gennemsnit på 75% (-12dB) uden at eliminere vigtige kropslyde.

Den avancerede teknologi i Littmann elektronisk stetoskop E-3000 giver lydforstærkning og ANR-teknologi (Ambient Noise Reduction), som reducerer udefrakommende støj med et gennemsnit på 75% (-12dB) uden at eliminere vigtige kropslyde. Dette kombineret med en lydforstærkning på op til 18 gange højere end det bedste akustiske (ikke-elektroniske) stetoskop, giver et unikt instrument som gør det muligt at høre hjerte-, lunge- og andre kropslyde, som ellers kan være vanskelige at høre. ANR-teknologi, som afventer patentgodkendelse, findes i bryststykket, og udelukker i gennemsnit 75% af udefrakommende støj. Denne akustiske egenskab er anderledes end elektronisk filtrering, hvor man risikerer at bortfiltrere nogle af de ønskede kropslyde. Det unikke design og stetoskopets unikke membran og sensor, gør E-3000 særdeles komfortabel til auskultation på alle typer patienter. Det alsidige bryststykke kan anvendes til både børn og voksne og er ergonomisk designet for håndtering og patientkomfort.
 
0.0
 
1.0 (1)
17. Juni 2012     2209   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann elektronisk stetoskop E-4100WS har lydforstærkning og ANR-teknologi (Ambient Noise Reduction), som reducerer udefrakommende støj uden at eliminere vigtige kropslyde. Med E-4100WS er det også mulligt at optage, lagre og afspille resultaterne, og overføre dem via en infrarød port til din computer. Leveres med software, som viser resultaterne på fonokardiogram.

Littmann elektronisk stetoskop E-4100WS (With Software) har lydforstærkning og ANR-teknologi (Ambient Noise Reduction), som reducerer udefrakommende støj med et gennemsnit på 75% (-12dB), uden at eliminere andre vigtige kropslyde. Et højkvalitetsfilter giver tre frekvenser for aflytning af hjerte-, lunge- og andre kropslyde. Samtidig er det muligt at optage og afspille resultaterne gennem en digital signal proces, hvorefter lydoptagelserne kan overføres via en infrarød port til et andet E-4100 stetoskop, en IBM-kompatibel PC eller en lomme-PC. Kombineret med 3M Sound Analysis Software kan man se, hvad man hører på et fonokardiogram eller spektrogram. Denne kombination af "hardware" og "software" gør det nemmere at undervise og stille diagnoser selv over større afstande (telemedicin). E-4100WS elektronisk stetoskop har erstattet E-4000WS . E-4100WS har de samme egenskaber og fordele som E-4000WS. Sound Analysis Software CD, ANR-teknologi og den nye sensor, som 3M afventer patentgodkendelse for, er også med.
 
0.0
 
0.0 (0)
17. Juni 2012     2654   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Master Cardiology stetoskopet er det ultimative akustiske stetoskop til præcis auskultation.

Dette innovative produkt har et patenteret enkeltsidet "Master" bryststykke, som tillader monitorering af både lav- og højfrekvente lyde uden at bryststykket skal vendes. Anbefales til kardiologer og læger med speciale i lungesygdomme. Der medfølger en adaptor, som kan anvendes til svært tilgængelige steder og pædiatrisk auskultation. 7 års garanti.
 
0.0
 
0.0 (0)
17. Juni 2012     5714   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Master Classic II stetoskopet har en høj akustisk kvalitet og kan anvendes af praktiserende læger.

Dette innovative stetoskop har et patenteret enkeltsidet "Master" bryststykke. Hermed kan både høj- og lavfrekvente lyde monitoreres uden at bryststykket skal vendes. Det strømlinede design gør stetoskopet meget komfortabelt at bruge.
 
0.0
 
0.0 (0)
17. Juni 2012     2273   1   0  

Stetoskop oplysninger

Producent
Produkt-info
3M Littmann® Select stetoskop er designet specielt til sygeplejersker.

Stetoskopet er ideelt til almindelige undersøgelser som f.eks. blodtryksmålinger. Med det patenterede enkeltsidede bryststykke, kan man høre både lav- og højfrekvente lyde med en optimal akustisk klarhed. 2 års garanti.
 
0.0
 
0.0 (0)
13 resultater - viser 1 - 13
 
 
Powered by JReviews