Seneste kommentarer

 1. Jeg er nødt til at komme med lidt kritik

  Der er anerkendelse i at du har lavet videoen men punktet med at blive læge som handler om at læse i tykke bøger er mangelfuld

  Det er allerede kliché at man skal være deciplineret på medicin og det ved alle der forhåbentlig læser lidt om uddannelsen inden de søger ind

  Hvad der ikke er fokus på er at du kan være nok deciplineret men hvis du ikke læser rigtig så dumper du alligevel.

  På gymnasiet kunne du dumpe hvis du ikke lavede dine lektier

  På medicin kan du dumpe selvom du læser dit pensum - især hvis du ikke læser rigtig

  Det er nemlig det jeg oplever lige for tiden

 2. Avatar for fwins fwins says:

  Tak for kritikken. Jeg er enig i at det afsnit kunne underbygges en del. Det er muligt at jeg vil supplere med en video om studieteknik og hvordan man kan takle forskellige semestre på medicinstudiet, men det gik lidt udover hvad jeg kunne nå her :slight_smile:

  Pøj pøj med det iøvrigt!

 3. Avatar for paze paze says:

  Nice video. Hvor vigtigt er det med forskning og HU i neurologi? Og hvis man går med drømmen om privatpraksis, er vejen derhen lidt ligeud som hvis man vil være praktiserende læge eller hvad er det egentlig som det kræver? Synes alle privatpraktiserende speciallæger er lidt oppe i årene så tænker om der er en eller anden form af gatekeeping?

 4. Avatar for fwins fwins says:

  For at få speciallægepraksis skal du i princippet blot være speciallæge og anskaffe dig et ydernummer, som der selvfølgelig er lidt rift om afhængig af region. I praksis vil mange speciallæger dog gerne have lidt erfaring fra hospitalsarbejde før de giver sig i kast med egen praksis.

  Forskning er ret vigtigt i neurologi. Nogle specialer herunder kardiologi kræver mere forskning fx på PhD niveau mens andre specialer fx psykiatri kræver mindre. Dette varierer dog også efter region.

 5. Avatar for paze paze says:

  Når du siger der er rifter om ydernumre, hvilke faktorer er det så der bestemmer hvem får nummeret?

Tilføj din kommentar her forum.studmed.dk

12 mere svar

Debattører