4-årsregel og turnus: Hul igennem til medierne?

Hej

DM følger en opfordring fra utilfredse komende læger og indsamler materiale omkring problemerne med den nye ordning: Jer, der har fået nummer i denne omgang og er ramt, enten nu, eller mht. kampen om hoveduddannelsesstillingerne i fremtiden, fluks ind på http://dagensmedicin.dk/nyheder/2008/04/01/opfordring-til-utilfredse-/index.xml fortæl dem, hvad det er, I mener har ramt jer!

Uddrag fra artikel:
Opfordring til utilfredse medicinstuderende, giv lyd!

Dagensmedicin.dk vil gerne dokumentere, hvor stor utilfredsheden med de udbudte basisforløb egentlig er.

Derfor vil vi gerne høre medicinstuderende, som føler, at de har været nødt til at sige ja til et basisforløb, som de ikke mener er tilfredsstillende.
Brug kommentarfeltet herunder til at fortælle din historie, hvis du føler, at du har været nødt til at vælge et utilfredsstillende basisforløb.
Skriv hvor du har fået stilling og inden for, hvilke specialer. Skriv hvilket nummer, du havde, og beskriv – konkret og gerne kortfattet – hvorfor dette forløb er utilfredsstillende.
Det kan selvfølgelig være kontroversielt at offentliggøre sin utilfredshed med en kommende stilling. Derfor tillader vi, at kommentarerne er anonyme.

Jeg tænker, at det udover kontakt til medierne måske er tid til endnu et ekstraordinært repræsentantskabsmøde i YL og evt. i Lægeforeningen. I hvert fald i YL virker det som om, bestyrelsen er meget, meget langt fra egne medlemmer… Hvad siger de folkevalgte??? for vi andre har ikke noget at skulle have sagt…

  • Mikkel

http://dagensmedicin.dk/debat/2008/04/1 … /index.xml

Her er et nyt indspark fra FADL. Godt at se at fagforeningen stadig holder liv i debatten på vores vegne. Nu ville det bare være fedt med en masse kommentarer så den også kom op at ligge på forsiden.

steen

Jeg vil gerne høre FADL om de kan gøre noget konkret for os, der er så trætte af Lægeforeningen, der har pisset os op og ned ad ryggen de seneste år? Jeg har ikke den store lyst til at melde mig ind, men gør det nok alligevel da der ikke er noget alternativ - men det kunne der måske blive?

  • Mikkel

Har du talt med dem? Du kan vel ikke forvente at de svarer dig via forummet her…

Det var nu mere et ‘opkast’ til generel debat og en måde at udtrykke generel fustration over Lægeforeningen…

  • Mikkel

http://www.msf.dk/t2w_615.asp?id=5959

http://www.dagensmedicin.dk/debat/2008/ … /index.xml