5. semester KU – udskydning af nyre-endo-repro

Hej alle KU stud-med’er.

Jeg går nu på 5.sem i KU og er i gang med nyre-endo-repro kurset.
Jeg er dog meget bagud og har eksamen om et par uger. Jeg har haft det lidt svært de sidste stykke tid og det har derfor været svært at fokusere/prioritere studiet.

Jeg ville normalt presse mig selv og læse op til eksamen i 3 uger. Men jeg tror, at det ville være meget stressende (og jeg ved ikke om jeg kan, da jeg endnu ikke har det så godt).

Derfor ville jeg høre, om nogen har haft erfaring med at tage nyre-endo-repro eksamen under 6 semester?

Jeg kan nemlig ikke tage reeksamen til sommer. Jeg overvejer altså at blanke min eksamen og derefter tage den når jeg går på 6 semester (jeg vil helst undgå at forlænge bacheloren). Jeg vil således kunne fortsætte med 5.sem næste kursus (immuno-pato-farma) og fokusere min energi på den, da jeg har hørt det skulle være svært.

Jeg håber, en af jer kan hjælpe!

Jeg ville personligt ikke kunne overskue 6. semester samtidig med nyre-endo-repro - det er to store eksamener, så det er virkelig meget viden at skulle rumme på én gang.

Jeg var dog selv virkelig bagud på 5. sem, og jeg læste for alvor først op 2-3 uger før eksamen (og var til nok 5% af undervisningen)
Men jeg kom igennem eksamen ved meget intensiv læsning som slutspurt (selvom jeg virkelig frygtede ikke at bestå)
Så bare for at sige der er stadig håb for det kan lykkes. :smiling_face:

Men hvad der giver mest mening for dig, kan kun du nok selv bedst svare på. Hvis du har brug for en pause, så er det vigtigste at lytte til sig selv.

(Jeg synes immuno, pato, farma var lidt “nemmere” end nyre, endo, repro - hvis det er en trøst :crossed_fingers:- omend ingen af dem skal undervurderes :sweat_smile::grimacing:)