Anbefal en god kontorstol og bordlampe!

Hej mine kære medstuderende,

Her kommer lige et emne hvor jeg godt kunne brude nogle råd eller anbefalinger fra jer.

Jeg trænger til en ny kontorstol / arbejdsstol. Har arvet min nuværende fra min søster som har brugt den mange år før mig. Den er ved at være godt knirkende og ødelagt. Man sidder slet ikke godt i den. Når man som stud.med’er bruger flere timer på læsning er det som I nok alle kender til vigtigt med en god stol at sidde i. Ikke mindst pga vores kære ryg og skuldre. Men jeg er lidt i tvivl om hvad jeg skal gå efter…

Kan I anbefale en god kontorstol? Hvilken stol har I (mærke/navn?) og hvor er den købt? Det ville være fantastisk hvis der fandtes nogle gode kvalitetsstole til studievenlige BILLIGE priser :wink: men skriv gerne hvis I har valgt at købe nogle i den dyre ende. Altid rart med input, så skriv gerne fordele og ulemper ved de stole I kender.

Nu vi er i gang skal jeg (desværre) også bruge en ny bordlampe! Tja et uheld kommer sjældent alene, så den er ved et uheld også blevet beskadiget og står ikke til at redde :cry: Derfor må I også meget gerne skrive hvis I kan anbefale en god bordlampe, som kan stå solidt på mit skrivebord og sørge for god belysning i flere timer.

I må også gerne dele jeres erfaringer og anbefale nogle gode butikker hvor man kan købe (både online og alm.) :

  • Kontorstole
  • Bordlamper

Mange tak på forhånd :smiley:

Denne her fra ikea er ikke vanvittig dyr og man sidder rigtig godt: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90074949

Mht. lamper er der ikke noget der slår en luxo, men der findes helt sikkert glimrende kopier.

Held og lykke med jagten.

[quote=“Dr. Hackenbush”:373bper6]Denne her fra ikea er ikke vanvittig dyr og man sidder rigtig godt: http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/90074949
Mht. lamper er der ikke noget der slår en luxo, men der findes helt sikkert glimrende kopier.
Held og lykke med jagten.[/quote]

Mange tak for dit svar! :slight_smile: Dejligt at få lidt input udefra. Når der er så MANGE produkter at vælge imellem, er det svært at beslutte sig. Den stol fra Ikea ser ganske behagelig og anderledes ud end de typiske kontorstole man ser. Jeg har planer om en tur til Ikea her i weekenden, så skal den helt sikkert prøves :smiley:
Synes du at man sidder “blødt” og kan man læne/vippe sig længere tilbage? Eller er det kun selve sædet der kan vippe?

Har lige tjekket lidt om Luxo lamperne på nettet, uha de ser jo rigtig lækre ud og kvaliteten er sikkert svarende til deres pris. Så må jeg lige overveje om jeg vil ønske én af dem i julegave eller selv finde et billigere alternativ.
Tak skal du have, endnu engang :smiley:

Man kan vippe hele stolen tilbage hvilket er ret rart. Jeg har siddet på forskellige alm. kontorstol 10 semestre i træk og det er faktisk først i denne her model jeg sidder rigtig godt. Det kan jeg så nyde det næste halve år…

Jeg har for et halvt år siden købt denne stol fra IKEA:
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20074839

Den kan køres op/ned, og så kan den tiltes frem/tilbage. Koster kun 799,- uden armlæn. Ekstra plus er, at den ikke fylder ligeså meget som mange andre kontorstole på markedet.
Jeg har været godt tilfreds med den indtil videre, og jeg sidder i den en del timer hver dag.

[size=4]God kontorstol[/size]

Håber du stadig kan bruge et godt råd/anbefaling :smiley:

Kontorstole fra http://www.kontor-moebler.dk er prisvenlige og gode. Jeg sidder selv på en Barcelona kontorstol.

Kan anbefales.

Vh

Thomas

[quote=“Louise88”:38j7q16i]Jeg har for et halvt år siden købt denne stol fra IKEA:
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/products/20074839

Den kan køres op/ned, og så kan den tiltes frem/tilbage. Koster kun 799,- uden armlæn. Ekstra plus er, at den ikke fylder ligeså meget som mange andre kontorstole på markedet.
Jeg har været godt tilfreds med den indtil videre, og jeg sidder i den en del timer hver dag.[/quote]

Jeg købte samme kontorstol for snart 9 år siden, og man sidder stadig lige så godt i den. Helt sikkert anbefalelsesværdig. ved ikke hvad en god bordlampe er men en sjov en som jeg selv overvejer at købe er denne:
http://www.dubuy.dk/dk-1/webshop/600-80 … an-shy.htm