Bog om organisk kemi?

Hej

Er der nogen der kan anbefale en god bog om organisk kemi? Jeg sidder fx lige nu og ønsker, at jeg havde en bog der fyldestgørende ville kunne forklare mig oxygens biradikale natur, altså lidt om orbitaler og kvantemekanikken, og hvorfor paramagnetisk (triplet) oxygen er mere reaktivt end magnetisk (singlet) oxygen. Som anbefalet litteratur har jeg selv Mark’s Basic Medical Biochemistry, men den er slet ikke dybdegående nok. Nogen idéer?

Mvh

Sebastian

Må man spørge om du læser medicin. Hvis svaret er ja, så tror jeg ikke du behøver at vide så frygteligt meget om de emner du nævner der. Hvis du alligevel gerne vil vide noget om det, så prøv http://www.amazon.com/Organic-Chemistry … 283&sr=8-5.

Det gør jeg naturligvis - ellers er jeg vist inde på det forkerte forum! Jeg tror heller ikke jeg “behøver” at vide så forfærdeligt meget om det, men jeg hader ikke at have forstået tingene til bunds. Er det en bog du har erfaring med?

Jeg har selv luret lidt på den her: http://eu.wiley.com/WileyCDA/PressRelea … 69658.html

Ja jeg har læst lidt i den bog jeg nævner. Jeg ejer dog ikke bogen, men lånte den på biblioteket.

Istedet for at købe en masse bøger så er et godt råd, at låne “bøger ud over pensum” på biblioteket og læse de relevante sider.