Dissektionstur 2010 for KU´er

Igen i år arrangerer IMCC deres årlige dissektionstur. Turen finder sted i juli og varer omkring tre uger i Brno, Tjekkiets næststørste by. På turen får du rig mulighed for at fordybe dig i anatomi, så du virkelig bliver rustet til eksamenen. Undervisningen foregår alle hverdage i tidsrummet 8.00-12.00 under kyndig vejledning af engelsktalende professorer på et af byens moderne universiteter. Derudover vil der være hjælp at hente hos to dansktalende hjælpelærere. Ca. to gange ugentligt er der forelæsninger af to lektioners varighed. Foruden ca. 60 timers undervisning vil der være små ture til lokale seværdigheder, der de sidste år bl.a. indbefattede en udflugt til et gammelt vinslot, vinsmagning, grisefest, en dags tur til Wien og to dages afslutning i Prag. Turen er for medicinstuderende fra hele landet. Læs evt. mere på: http://www.imcc.dk/dissektionstur/

Hvis du ønsker at høre mere så afholdes der et oplæg på Panum d. 26. februar kl. 13:15 - 13:45 i lokale 1.2.18 på kemigangen. Alle er velkommen!
…Hvis du ikke går på KU, så hold øje med, hvornår der er oplæg på dit universitet i Acuta eller Sund&Hed. Folk fra AAU får information sendt direkte til deres universitetsmail.