Endnu større optag på studiet?

Jeg så lige denne her nyhed:
http://www.dr.dk/nyheder/indland/articl … eID=257118

[quote]Polske praktiserende læger på vej

Inden for få år kan der sidde en polsk læge i din praktiserende læges stol, hvis du bor i landets yderområder.

Det oplyser formanden for De Praktiserende Lægers Organisation, PLO, Michael Dupont, til RadioNyhederne.

Allerede nu har flere sygehuse, blandt andet Nordjylland og Storstrøms Amt, polsk lægekraft, og snart kan tendensen brede sig videre til lægehusene.

Formanden for Folketingets sundhedsudvalg, Birthe Skaarup, er overrasket over udmeldingen, og hun mener, at man må slække på kravene for optagelse på lægestudiet, så Danmark kan få uddannet nogle flere læger.[/quote]

Er det bare mig eller er vi ikke rigeligt med studerende. I hvertfald på KU.

Ifølge min egen læge så er det speciallæger der mmangler eller kommer til at mangle. Ikke de almindlige.

Efter min mening er speederen allerede trykket i bund hvad medicinstuderrende angår. Der skal kun tålmodighed til. Vi blir jo ikke alle færdige på normert tid. Hvis der om 7-8 år skulle komme en syndflod af nye læger vil det da kunne trykke lønnen eller eventuelle ‘frynsegoder’. Og hvad med turnus pladser?

Man kunne jo starte med bl.a. på KU at lave en ordning der ikke forsinker de studerende f.eks. ved at udbyde reeksamnier på kandidatdelen.

Det er et gennem debateret emne her på studmed.dk der er masser af indlæg om det…

Læg mærke til at det er Birthe Skaarup fra Dansk Folkeparti der kommer med udtalelsen om at optaget skal øges - husk så på det næste gang du modtager et valgkort.

Det var jo selvsamme BS der for to dage siden meldte ud at indsatsen på kræftområdet skulle fokuseres på den enkelte patients behandlingsforløb I STEDET FOR forebyggelse.

Det er påfaldende hvor himmelråbende åndssvagt det lyder når en DF-politiker udtaler sig på et område man selv ved blot en brøkdel om.

Birthe Skaarup = BS = Bull Shit?!!!?

Jeg har generelt ikke den store fidus til danmarks højredrejning…

Bare ordet DF får mig til at sitre af harme og ukvæms ord… tænd venligst ikke for kontakten - jeg kunne tale over mig…

Det er påfaldende hvor himmelråbende åndssvagt det lyder når en DF-politiker udtaler sig på et område man selv ved blot en brøkdel om.

Det er vist en universel sandhed, som omfatter alt hvad politikerne siger.

frold>> Vi kan godt blive enige om, at DF er en samling snævertsynede populister af værste skuffe. Men er venstrefløjen bedre? Med deres tvangsforherligende socialisme og hang til overvågning og kontrol?

Don’t feed the monster, don’t vote.

Folk må have den politiske overbevisning de har lyst til…
Personligt er jeg meget fascineret af Pia K´s næse…
Men rent politisk ser jeg mig selv som kommunist, da jeg lige er gået ind i en hård træning der går ud på ikke at gå i bad mere end en gang om ugen, desuden er jeg pjattet med hæklede sweaters…
Men jeg har 4 polske fætre som ser frem til turnus i storstrøms amt, samtidig med at de driver lidt parallelimport med nogle dåsecolaer og nogle kvinder ved navn Svetlana og Ljudmilla…
GET DOWN !!!

Flot Yarni… Du er da lidt af en taber når du bruger din tid på at spoile fornuftige forumer med din latterlige retorik. Håber fandme du bliver smidt ud af studmed.dk

GET DOWN!.. GET OUT!