Fadl?

Hej

Jag har hört om en förening som heter FADL. Kan man gå deras sygeplejerske-kurser i Odense och Århus? Är det nemt att komma ind i kursen?
Hur lång är kursen?

Tack

FaDL er et akronym for Foreningen af Danske Lægestuderende; jf. navnet en fagforening for Danmarks lægestuderende. Kurset du sandsynligvis har hørt om, er et sygeplejevikarkursus (man bliver altså ikke sygeplejerske), hvor man i første omgang uddannes til vikar på somatiske og psykiatriske afdelinger (desuden private hjem). Kurserne udbydes i København, Århus og Odense for medicinstuderende (så vidt jeg er orienteret), og varer vist et sted mellem 5 og 6 uger…tror jeg nok…
Hvor vidt de er nemme eller vanskelige at komme ind på, vil jeg undlade at præcisere, da det bl.a. er afhængig af forholdet udbud/efterspørgsel, men i stedet foreslå, at du kontakter FaDL direkte. Se evt. http://www.fadl-vagt.dk og http://www.fadl.dk.

Hvis du bliver optaget på medicinstudiet på et af de danske universiteter kan jeg garantere dig for at du kommer til at høre meget mere om FADL :wink:

Og hvis du ønsker kurset vil du med sikkerhed også få det tilbudt… Nogle studerende finder det for tidskrævende at tage kurset på de første semestre men overall ender flertallet vist med at tage kurset.