Føler mig ikke tilpas i studiet

Føler mig ikke tilpas i studiet
0.0 0

#1

Hej derude
Jeg skrev et debatindlæg her for ikke så lang tid siden om, at jeg havde en dårlig studiestart, hvor jeg følte mig meget ensom. Denne følelse er ikke hel gået, og selvom jeg nu kan snakke med flere, så føler jeg, at det her studie allerede er ved at destruere min selvtillid og min personlighed. Jeg har pludselig fået svært ved at være med andre og snakke med andre. Og så tvivler jeg konstant på mig selv og om dette er det rigtige studie. Jeg går kun på 1 semester og hygger mig slet ikke, når jeg sidder og læse op til eksamen. Det er lidt som om, at gløden er væk, hvis den overhovedet har været der. Nogen, der har gode råd? Jeg vil helst ikke droppe ud og fortryde det senere, fordi jeg heller ikke har en plan B…


#2

Hvilket Uni er du på?? du er velkommen til at skrive privat :slight_smile:


#3

Har haft det sådan siden 1. semester og jeg læser på snart 9. semester. Det er anderledes på job end på studiet. Jeg får altid rigtig gode sociale oplevelser i klinik. Der er så mange på studiet at man bliver “tabt” i mængden.


#4

Hej jeg er på KU? Er du også det?


#5

Jeg kan heller ikke se mig selv andet end læge, og jeg elsker miljøet, men hvordan skal jeg igennem 6 år, hvis det bliver ved med at være sådan??


#6

Ja det er jeg :slight_smile: starter på 9. semester her efter sommeren. Du er velkommen til at skrive privat så kan vi prøve at snakke lidt om det hele. Tror ikke du den eneste der har haft den følelse… men derfor skal man ikke gå rundt og ha det sådan.


#7

Hey
Jeg går også på KU, har det på samme måde :pensive:
Du er velkommen til at skrive privat


#8

Hva semester er du på?


#9

Jeg går på 1. semester


#10

Du er også velkommen til at skrive til mig privat hvis det er… Jeg går på 9. efter sommer og kan komme med nogle gode ideer til jer… kender en del der har stået i samme situation så det er absolut ikke unormalt :slight_smile: