Generalforsamling i Studerendes Almen Medicinske Selskab-KU

[size=4]Studerendes Almen Medicinske Selskab[/size] (SAMS-ku) ønsker alle de nye studerende velkommen til et godt studie og ønsker de gamle studerende et godt semester.

SAMS er for studerende der er interesseret i almen medicin. Almen medicin er et bredt speciale, som man kan anskue fra forskellige vinkler. Vi prøver at belyse de mange facetter af specialet og giver et forum, hvor man fordomsfrit kan diskutere specialet.

Vi i SAMS har mange planer for dette semester og du kan være med til at præge dem i den retning, du har lyst til og vi starter derfor semestret med at indkalde til vores årlige generalforsamling, som finder sted
[size=4]tirsdag den 20. feb. kl. 16.30![/size]

Generalforsamlingen vil finde sted på Afdeling for Almen Medicin på det tidl. Kommunehospital på den anden side af Sortedam Søen.
Det er [size=3]opgang Q, 1. sal, biblioteket[/size].
Den nemmeste indgang er gennem Bartholinsgade.

Der vil blive sørget for te, kaffe og lidt godt til ganen!

Hvis du gerne vil være med i en hyggelig lille basisgruppe, som har potentiale til at udvikle sig endnu mere og som også har de nødvendige ressourcer dertil, skal du endelige dukke op.

Hvis du ikke kan finde stedet eller blot gerne vil høre lidt mere om os, er du meget velkommen til at kontakte Urfan på tlf. 51 800 786 eller på mail [email protected].

Vel mødt! :slight_smile: