Gode ideér til kvote 2 aktiviteter?

Gode ideér til kvote 2 aktiviteter?
0

#1

Hej jeg er netop stoppet på mit nuværende studie, da jeg indså at det ikke var mig. I den sammenhæng har jeg til næste år besluttet mig for at ville læse til læge; mit snit fejler ikke noget i forhold til SDU eller Århus. Men er nok en anelse til at satse på KU, så i den sammenhæng har jeg besluttet mig for at søge ind på kvote 2. Men jeg står og er i tvivl om nogle gode aktiviter som ville forbedre mine chancer for at komme ind? Er det bare de traditionelle plejehjems job osv?


#2

Hvad med læse de mange indlæg i forummet “Motiveret ansøgninger”? Af dem må du kunne se hvad andre har lavet inden de søgte ind.


#3

Vil jeg gøre. Men en ting er vel hvad de har lavet, samt hvad egentligt har relevans for at komme ind? :slight_smile:


#4

Mon ikke aktiviteterne i de motiverede ansøgninger har en vis relevans… Ellers ville de vel ikke være med i en motiveret ansøgning til medicinstudiet? :wink:


#5

Jeg arbejdede på Hillerød Sygehus som sygeplejerskenes medhjælper. Her skulle jeg i samarbejde med sygeplejerske give mad til patienter, hjælpe dem med at skifte osv, snakke og lytte til dem. Samtidig fik jeg lov til, at være med til diverse læge-sygeplejerske konsultationer og møder.

og et halvt år efter arbejdede jeg som frivillig i Ronald mcDonald huset. Her bor familier til alvorligt syge børn.
I ronald McDonald Huset har der været mange frivillige, som arbejdede der for at samle erhvervserfaring. Mange af dem er kommet ind på medicinstudiet.

Har også været i “praktik” hos en læge. Jeg skrev en uopfordret ansøgning til en privat læge. Det var ikke lønnet.
Lærte dog utrolig meget og fik godt indblik i en del af lægeverdenen og klinik-opholdet.