Google Body

Hej alle sammen
Jeg er stødt på et ret fantastisk program fra google, der hedder “Google Body”, og som kører over ens webbrowser, helt og fuldstændig gratis! Man skal dog enten have den nyeste firefox eller google chrome browser (som også er fuldstændig gratis).

Programmet fungerer således, at man ser kroppen i 3D, hvor man kan dreje kroppen rundt, og se den fra forskellige vinkler. Man kan så fjerne forskellige lag, fx huden, musklerne osv. Man kan også søge på et enkelt organ, hvorved dette organ isoleres. Eller man kan vælge at trykke på en muskel, knogle eller et organ også enten fjerne det, for at se det bagved, eller få dets navn.

Synes helt klart programmet er værd, at tjekke ud, da det giver en god sammenhængs fornemmelse mellem organerne. også kan man gå på opdagelse i menneskekroppen.

Og siger det lige endnu en gang, programmet er helt gratis, og behøves ikke at blive downladet da det kører og ens webbrowser.

Programmet findes her: http://bodybrowser.googlelabs.com/

Håber nogle af jer kan finde det nyttigt, hvis i ikke allerede har kigget på det.

Venlig hilsen
Mikkel

Det er rigtig fedt, men jeg synes ikke, at det er så fantastisk fyldestgørende. Håber virkelig, at de får udviklet det til at være rigtig avanceret!

Tjek det her ud… Det er meget mere detaljeret (men også en del langsommere):

http://lifesciencedb.jp/bp3d/?lng=en

Det er fedt! Der var dog ikke latinske navne i Body sidst jeg tjekkede, men det kommer nok.
Håber ikke de nedlægger det, for det virker som et godt alternativ til f.eks. at have 1.000.000.000 plastikmodeller stående i konsultationen.

Ja, eller bare til situationsforståelse ved lektielæsning :b