Gyn., obs., pædiatri-semesteret i Kbh

Hej
Et spørgsmål til studerende ved KU som har været igennem semesteret med gynækologi, obstetrik, pædiatri mv.: Hvornår plejer efterårssemesteret at begynde?
Grunden til spørgsmålet er at jeg og kæresten forhåbentlig skal udveksle fra Oslo til København til efteråret men information ang. semesterstart mv. har det skortet en smule på.
Og skulle der være nogen som har lyst at fortælle lidt om deres erfaringer med dette semester (bliver formentlig Hvidovre og gammel ordning såvidt jeg har forstået?) ville det også være herligt.

:slight_smile: Rune

Jeg kan sige så meget at det er 13. og sidste semester…

Jeg mener ikke det nye lektionskatalog er kommet op, men jeg fandt efterårssemesteret sidste år (2004), så passer datoerne nok - du skal så bare ligge et år til: http://sis.ku.dk/lp/visafsnit.asp?snr=2 … &inframe=0

(se semesterinformation - der står om semesterstart og -slut)

P.p.s Hvidovre høre under KKK (Københavns kommunes klinikudvalg)

1 Synes om

Det står i semestertilmeldingen at 12. og 13. semester begynder d. 22. august.

Mange tak for svarene.
Et spørgsmå til vedr. et andet semester. Det forholder sig nemlig sådan at det er min kæreste som skal ha gyn,obs,pæd mens jeg skal tage det semester som indeholder opthalmologi, oto-rhino-laryngologi og en del neurologi. Regner med at det må være ny ordning. Er der nogen som ved om dette semester også starter 22. august?

http://www.sund.ku.dk/studieInfo/blanke … nd-del.pdf (de nævnte fag ligger på 10. og 11. sem på ny ordning)

Takker igen:-)