Hvordan sælger man sin andelslejlighed?

Min lillebror har i disse finanskrise tider haft svært ved at sælge sin andelslejlighed i Kbh V.

Er der nogen der har forslag til hvordan det bedst kan lade sig gøre? Skal man bruge en mægler eller skal han bide i det sure æble og underbyde de andre lejligheder i området? Og hvordan kan man overhovedet finde ud af hvad den reelt skal koste?

Er der nogen der har stået eller står i samme situation, som har lyst til at udveksle erfaringer?

Mvh Simon

Tja, det kommer jo an på produktet - sidder man med hvad der normalt er et eftertragtet produkt, så tror jeg tålmodigheden er vigtigt.

Der ud over kan det anbefales at sætte den til salg via robinhus.dk - via den vej kan man nemlig få sin bolig på http://www.boliga.dk som er rimelig brugt. Det koster ca. 2K for en tidsubegrænset annoce på robinhus - uden mægler tilknytning. Det er da en start.

Man kan sætte den til salg på dba.dk

Man kan sætte prisen ned

Og man skal ALDRIG benytte mægleren Base1 på Vesterbro! Der tales hér af bitter erfaring!

Vi besluttede at vente med mægleren - tilgengæld er den nu kommet på dba.dk, robinhus.dk og boliga.dk for 2995kr og prisen fik et nøk nedad, Så må vi bare vente på at der kommer nogle fremvisninger.

Hvor stor er den og hvor ligger den? (min bror kunne muligvis være interesseret)

Det er en 3 værelses på nogen-og-halvfjers kvadratmeter - beliggende på Saxogade, København V - hvis vi kan spare ejendomsmæglersalæret kan han sikkert få en god rabat… :slight_smile:

http://www.boliga.dk/map.aspx?id=370807 ?

http://www.boliga.dk/map.aspx?id=370807 ?[/quote]

Jep