Hvordan sælger man sin andelslejlighed?


#1

Min lillebror har i disse finanskrise tider haft svært ved at sælge sin andelslejlighed i Kbh V.

Er der nogen der har forslag til hvordan det bedst kan lade sig gøre? Skal man bruge en mægler eller skal han bide i det sure æble og underbyde de andre lejligheder i området? Og hvordan kan man overhovedet finde ud af hvad den reelt skal koste?

Er der nogen der har stået eller står i samme situation, som har lyst til at udveksle erfaringer?

Mvh Simon


#2

Tja, det kommer jo an på produktet - sidder man med hvad der normalt er et eftertragtet produkt, så tror jeg tålmodigheden er vigtigt.

Der ud over kan det anbefales at sætte den til salg via robinhus.dk - via den vej kan man nemlig få sin bolig på http://www.boliga.dk som er rimelig brugt. Det koster ca. 2K for en tidsubegrænset annoce på robinhus - uden mægler tilknytning. Det er da en start.

Man kan sætte den til salg på dba.dk

Man kan sætte prisen ned


#3

Og man skal ALDRIG benytte mægleren Base1 på Vesterbro! Der tales hér af bitter erfaring!


#4

Vi besluttede at vente med mægleren - tilgengæld er den nu kommet på dba.dk, robinhus.dk og boliga.dk for 2995kr og prisen fik et nøk nedad, Så må vi bare vente på at der kommer nogle fremvisninger.


#5

Hvor stor er den og hvor ligger den? (min bror kunne muligvis være interesseret)


#6

Det er en 3 værelses på nogen-og-halvfjers kvadratmeter - beliggende på Saxogade, København V - hvis vi kan spare ejendomsmæglersalæret kan han sikkert få en god rabat… :slight_smile:


#7

http://www.boliga.dk/map.aspx?id=370807 ?


#8

http://www.boliga.dk/map.aspx?id=370807 ?[/quote]

Jep