Hvornår kan man turnusbytte?

Spørgsmål fra en diskussion med min læsemakker:

Vi går ud fra et svenskere og nordmænd kan trække turnusnummer både i Danmark og deres respektive hjemland. Såfremt denne kære udlænding alligevel ikke ønsker at benytte sig af sit turnusnummer i Danmark, men blot give det til en dansker med et dårlige nummer (enten pga kompensation eller venskabelig hjælp), hvilke krav skal da være opfyldt før byttet bliver godkendt? Eller kan det overhovedet godkendes, fordi nordmand/svenskeren ikke ønsker at udføre sin turnus i DK? Kan dette omgås?

det kan kun gøres ved at nordmanden/svenskeren tager den byttede plads… så hvis han får et godt nummer (kbh) og bytter med dig i nordjylland SKAL han møde op i nordjylland i stedet for dig ellers går byttehandlen tilbage, og du ryger derop istedet… (det var oplysningen til et turnus info møde med sst for ikke så længe siden)

men “nordmanden” kan jo stadig rejse til norge og sige - fuck dk… så står den der byttede i god tro med håret i postkassen!

lige præcis… ærgerligt hvis man har sluppet 200K under bordet… det er jo ikke officielt at han har modtaget de penge :frowning:

meeen har dog aldrig hørt det er sket