Interview med medicinstuderende på SDU ang. test-baseret optagelsesprøve

Hej Medicinstuderende på Syddansk Universitet.

Vi er en gruppe studerende fra Aalborg Universitet - CPH, som læser en kandidat i Læring- og forandringsprocesser. Vi vil gerne kigge nærmere på SDU-modellen, som er denne test-baseret optagelsesprøve der gælder for kvote 2 ansøgere.

Vi er netop gået i gang med vores eksamensprojekt, og i den forbindelse kunne vi godt tænke os at interviewe studerende, der har været igennem denne optagelsesproces, og som går på enten 1. eller 2. semester.

Som tak for din hjælp byder vi på kaffe og kage i forbindelse med interviewet.

Hvis du er interesseret, så hører vi gerne fra dig. Skriv gerne dine oplysninger i kommentarfeltet og vi tager kontakt til dig.

Vi håber på at i finder vores projekt relevant og har lyst til at hjælpe os videre.

Med venlig hilsen
Vesta, Morten, Julie og Claes

Hvis folk ikke ønsker at dele deres personlige oplysninger på dette offentlige forum, så kan de måske skrive en privatbesked til jer?

Eller I kunne dele en email?

Mvh

Hej
Selvfølgelig. I er velkomne til at kontakte mig på [email protected], såfremt i har lyst og tid til at deltage i interviewet.

Bedste hilsner
Vesta

Hej med jer!
Jeg vil måske gerne hjælpe til. Jeg er netop begyndt på første modul, første semester. Hvornår forestiller I jer, at sådan et møde vil finde sted?

KH!

Hej!
Hvor dejligt, at du måske vil hjælpe. Det er et long shot, men kan du tilfældigvis imorgen? Vi kommer fra København og har nemlig et interview med en medicinstuderende i Odense imorgen kl 14.
Glæder mig til at høre fra dig.
Vh, Vesta

Beklager! Det var lidt et long shot. Jeg er i færd med min sidste eksamenslæsning, men vil utroligt gerne deltage, når det er overstået - hvis det selvfølgelig stadigvæk er nødvendigt!

KH. :sunny: