Kandidat i Århus vs Odense?

Hej

Er der nogen her der læser kandidat i Århus, der kan fortælle mig lidt om hvordan det er? Er det lange eller korte forløb? Klinikophold? Hvordan er det opbygget, sådan groft set?

Er snart færdig med bacheloren her i Odense, og er rigtig stor fan af studieordning med små moduler og afsluttede emneområder, istedet for hele semestre KUN med fx farmakologi. Men mit hjerte banker for Århus (byen) hvor jeg har boet hele mit liv. Er dog bange for at det bliver for stor en omvæltning at skulle gå fra Odense til Århus, hvis jeg valgte kandidaten i Århus… hvad siger I?

Mvh And

Der vil på kandidatdelen ikke længere være de lange stræk, som AU ellers er kendt for på de første 6 semestre. Kun kandidatens 2. og 4. semester (8. og 10.), som samtidig er kliniksemestrene har ‘det samme’ hele semestret igennem. Ellers er vi gået over til de moduler i mere menneskelig og overkommelig størrelse.

en grafik af fag- og semesterfordelingen kan ses her:
http://studieguide.au.dk/kandidat_dk_st … m?fag=2000

mens kursuskataloget med fra AU findes her:
http://mit.au.dk/kursuskatalog/index.cf … t=&hom=SUN

/ jmt

Det ser jo spændende ud! Specielt kliniksemesteret!!! Glæder mig HELT vildt til om et år når bacheloren er i hus og man kan begynde på kandidaten. Det lugter lidt af at det først bliver RIGTIG sjovt på kandidat-delen! :slight_smile:

Ved nogen om der er “frit optag” på kandidaten i Århus når man har en bachelor, eller om der er et vist antal pladser og nogle ikke kommer ind?!?!

Mvh Anders

der kan jeg ikke hjælpe dig. men jeg tror ikke der er de store problemer i det - ellers har du jo et år til at snakke med studievejledere og deslige og få indrettet sagerne derefter.

eller til at vente på bedre input på denne tråd…

/ jmt