Kandidatfester?

Nu har vi allerede fået datoer for diverse kandidatfester men hvad indebærer arrangementerne helt nøjagtigt ?

Hvidovre Hospitals kandidatfest ? Spisning ? Ledsager ? Eller bare saltstænger og kåring af bedste underviser ?

Domus Medica ? Hvad sker der der ?

Hvidovre Hospitals kandidat fest: arrangeres af de kommende kandidater selv, men rammerne er faste. Styres af Susan Post, som ved hvad man plejer at gøre. Selve festen er for kandidater uden ledsager, tidligere undervisere fra studiet, Susan Post og hospitalsledelsen, betales af hospitalet (med mindre der også her er kommet besparrelser siden jan. 2007). Indslag den aften er kandidat-underholdning, få taler (deriblandt hovedtaler valgt af kandidaterne) og udvælgelsen af bedste underviser, og bedste undervisningsafdeling.
Efter middagen er der fest (uden voksne!) i tutorcentret. En god aften med høj stemning.
Dresscode er casual til max. jakke og slips.

Domus Medica festen: holdes af Lægeforeningen. Er dresscoden: galla/det fineste man har - der danses Les Lancier (god ide at opfriske inden festen). Det er en meget højtidelig aften i Domus’s flotte gamle lokaler, med god mad og drikke - tre retter med det hele og efterfølgende kaffe avec i biblioteket. Mange gode taler fra yngre læger, lægeforeningen, medicinsk selskab og andre. Denne aften er der mulighed for at tage ledsager med - dog skal man(d) betale for ledsageren - ca. 600 kr.
Også en rigtig god aften - lidt mere højtidelig end Hvidovre, men også her en fantastisk stemning.

takker for infoen

Ja, og det er så ikke noget man er tvunget til - heldigvis!

Se det bibliotek har stil - der sad jeg sgu det meste af aften - der var satme charme… Personligt begyndte jeg i hvert fald at drømme om et kommende hus med en et ditto bibliotek og chesterfield møbler… Hvis I ikke har set det - så glæd jer - det er altså ret flot!