Klinikudvalg?

Er der nogen, der har erfaringer med 6. sem. på Riget eller Hvidovre?
Og hvad med 7. sem på Riget, Frederiksberg, Hvidovre eller Amager?
Skal nemlig vælge klinikudvalg inden 1. dec. og er meget i tvivl
Mvh. AS

Jeg valgte udfra hvor jeg boede og ville gerne på Gentofte, så amtet var nærliggende for mig.

Jeg har ladet mig fortælle at de er mere pedantiske på Riget med hensyn til detaljeringsgrader, således mange perifære sygdomme skal kunnes, men om det er sandt ved jeg ikke.

Jeg har selv taget 6 og 7 sem på Riget, ny studieordning :slight_smile: .

Det har da været ganske udemærket. Fordelene er, at man får mulighed for at stifte bekendtskab med nogle sjældne sygdomme, samt se og udføre nogle indgreb, som der kan være langt i mellem på de mere perifert beliggende hospitaler. Ulemperne er, at fordi Riget er så specialiseret, vil man netop stort set kun se meget syge patienter, eller patienter som fejler en eller anden meget sjælden sygdom. Det betyder så, at mulighederne for at se de mere almindelige sygdomme, samt skadestueerfaring ikke er ret gode på riget.

Derudover skal du overveje, hvordan dine muligheder for at pendle til de andre hospitaler i klinikudvalget er, idet det næste semester kun er 7 semesters klinikophold, der foregår på riget og frederiksberg, mens 9 sem skal til Roskilde og Køge :shock: . Det havde jeg fx ikke lige regnet med, og jeg får det derfor meget svært tidsmæssigt, når der skal afleveres/hentes børn i institutioner før/efter.

God fornøjelse, det er bare rigtig meget sjovere at være på kandidatdelen :smiley: