Klinisk socialmedicin - Michelsen et al

Link til forlag

Niels Michelsen, Britt Toftgaard Jensen, Claus Vinther Nielsen,
hæftet, 434 sider,
udgave/oplag: 01/01,
årgang: 2004,
ISBN: 87-7749-352-4

Forlaget skriver:

[quote]Denne bog er uundværlig for alle, der arbejder i sundhedssystemet – som opslagsbog for praktiserende læger, hospitalslæger og ansatte i kommunale socialforvaltninge. Bogen er desuden pensum på medicinuddannelsen.

I bogen forklares lægens hverdag i sammenhæng med det sociale system og formidler den viden om muligheder og ydelser, som skal formidles til patienten. Mange af hverdagens problemstillinger beskrives med udgangspunkt i tværfaglighed som vejen til problemløsning. Alle emner skildres ud fra en social vinkel.

Bogens indhold er fuldt revideret og opdateret i forhold til tidligere bøger om emnet. Forfatterne repræsenterer socialmedicinens førende personer.

Læs bl.a. om; Socialmedicin på sygehuset, socialmedicin i praksis, arbejde med børn og unge, gynækologisk socialmedicin (graviditet, barsel, abort mm), pensionering, etnisk socialmedicin, tortur og meget mere.
[/quote]

denne bog kan man købe hos Gyldendals bogklub for læger til ca. halv pris :slight_smile:

Lidt tung at komme igennem, men det kan hjælpe at starte med at læse de sidste kapitler i bogen først. Ellers er den da anstændig, når man nu skal læse socialmedicin…

Ret kedelig,- mange informationer nærmest uden relevans. Desuden bør der komme en ny udgave, da der er ændringer i eks orlov, bistandslov og andet. LÆS sociale ydelser! Ellers er den nogenlunde og den skal jo læses. Det andet danske alternativ har også flere mangler… en trøst er at man hurtigt kan pløje bogen igennem. Måske burde man læse den på biblioteket og spare pengene…

Opdateret i det den nu udgives hos FADL

hej
er der opgaver eller kaser hjæper i socialmedicin eksamen?
ali