Kollegier?

jeg er en av de norske der inderligt håber at komme til dk og studere og jeg lurer på hvordan det er med kollegier og boliger i de forskjellige byer, jeg har funnet noe på nettet, men bør jeg sette meg på venteliste nu, selvom jeg ikke vet om jeg får studieplads? er det nogle spesielle kollegier eller boliger hvor det bor mange med-studerende? eller hvor der ikke bor altfor mange 16-åringer…?

Hvilken studieby tænker du på?

I odense har de et fælles søgested for samtlige kollegier:

http://www.kollegieboligselskabet.dk/

synes nu også der var noget der hed RIU-Fyn men det kan jeg ikke lige finde…

I Århus: http://www.kollegie8000.dk. Ansøgning til de fleste kollegier og ungdomsboliger i byen.

Mener du kan blive aktivt søgende 6 mdr. før ønsket indflytning. Så vist du regner med at starte i slutningen af august kan du sagtens gå i gang nu ellers engang i sommerferien, hvis du er vinterstarter (altså 20 år eller derunder vil jeg gætte på) Dokumentation for optagelse kan indsendes når du modtager optagelsesbrevet fra universitetet.

Medicinere møder du på alle kollegierne. Naturligt nok når vi er omkring 2.000 :slight_smile: Ved ikke om der skulle være nogle steder, hvor der findes specielt mange. Måske uni-kollegiet?? Men der skal du vist ha’ læst et par år før der er en reel chance for at flytte ind. Kollegianere under 18 møder man sjældent. De fleste flytter først ind når de starter på en videregående uddannelse.

http://www.ku.dk/default2.asp?src=http: … bolig.html

Hej
I Odense er det efterhånden næsten en formalitet at få en bolig.
Blot skal man huske søge nogle måneder før man skal bruge noget at bo i samt ikke være alt for kræsen. Til søgning kan bruges den førnævnte netadresse i Odense.
vh C.