Kvotienterne 07: KU 9,9(9,7) SDU 9,4(9,3) AU 9,5(9,3)

Kilde: http://www.dr.dk/NYHEDER/htm/baggrund/t … ot2007.pdf

Det ser ud til at være efter den nye skala…

Præcis - til jer som er lige så forvirret over den nye skala som mig, så svarer det cirka til følgende på gammel skala:

KU: 9,9 ~ 9,85
AU: 9,5 ~ 9,65
SDU: 9,4 ~ 9,60

Meget rart at vide, så man kan sætte dem i forhold til sidste år :wink:
Rart, at de er faldet lidt igen, men mon ikke det har noget at gøre med den famøse revidering af bonusreglerne for svenskerne?

Den der synes at være faldet mest er AU, her er indtaget af svenskere i forvejen meget begrænset, tror (og håber) nærmere, at det er al den dårlige publicity der har været med Århus, bl.a. i Ålborg sagen der har været udslagsgivende.

Hvornår er det forresten at optaget på kvote begynder at blive reduceret? - når det sker må det samtidig forventes at kvote 1 kravene falder.

–> Jensemand - Århus er da det eneste af de 3 steder, hvor snittet er det samme som sidste år! Netop derfor udtænkte jeg min “svensker-teori” :wink:
I Århus var grænsekvotienten 9,7 sidste år - 9,6 for de ældste med dette snit og 9,6 for standby, hvor grænsekvotienten i år er på cirka 9,65 jf mit forrige indlæg, og standby i år er 9,55!
Så med god tilnærmelse er kvotienten i Århus den samme som sidste år.
Men der er nok ingen tvivl om, at Århus/Aalborg-situationen har været dårlig pr for AU - det var i hvert fald én af de største grunde til at jeg valgte SDU som 1. prioritet!

Mht. kvote 2, bliver den allerede reduceret fra næste år.

Aha :oops:

jeg vendte karakterskalen om i mit “karakter-oversættelses-charter” (læste optagelsessnittet på AU til 9,2 efter den gamle skala)- jeg er stadig rimelig noob til det ny karaktersystem :slight_smile:

brugte det her site som i øvrigt er meget godt hvis man ellers bruger det rigtigt :slight_smile:

http://www.ug.dk/min%20baggrund.aspx?ar … akterskala