Kvotienterne 07: KU 9,9(9,7) SDU 9,4(9,3) AU 9,5(9,3)


#1

Kilde: http://www.dr.dk/NYHEDER/htm/baggrund/t … ot2007.pdf

Det ser ud til at være efter den nye skala…


#2

Præcis - til jer som er lige så forvirret over den nye skala som mig, så svarer det cirka til følgende på gammel skala:

KU: 9,9 ~ 9,85
AU: 9,5 ~ 9,65
SDU: 9,4 ~ 9,60

Meget rart at vide, så man kan sætte dem i forhold til sidste år :wink:
Rart, at de er faldet lidt igen, men mon ikke det har noget at gøre med den famøse revidering af bonusreglerne for svenskerne?


#3

Den der synes at være faldet mest er AU, her er indtaget af svenskere i forvejen meget begrænset, tror (og håber) nærmere, at det er al den dårlige publicity der har været med Århus, bl.a. i Ålborg sagen der har været udslagsgivende.

Hvornår er det forresten at optaget på kvote begynder at blive reduceret? - når det sker må det samtidig forventes at kvote 1 kravene falder.


#4

–> Jensemand - Århus er da det eneste af de 3 steder, hvor snittet er det samme som sidste år! Netop derfor udtænkte jeg min “svensker-teori” :wink:
I Århus var grænsekvotienten 9,7 sidste år - 9,6 for de ældste med dette snit og 9,6 for standby, hvor grænsekvotienten i år er på cirka 9,65 jf mit forrige indlæg, og standby i år er 9,55!
Så med god tilnærmelse er kvotienten i Århus den samme som sidste år.
Men der er nok ingen tvivl om, at Århus/Aalborg-situationen har været dårlig pr for AU - det var i hvert fald én af de største grunde til at jeg valgte SDU som 1. prioritet!

Mht. kvote 2, bliver den allerede reduceret fra næste år.


#5

Aha :oops:

jeg vendte karakterskalen om i mit “karakter-oversættelses-charter” (læste optagelsessnittet på AU til 9,2 efter den gamle skala)- jeg er stadig rimelig noob til det ny karaktersystem :slight_smile:

brugte det her site som i øvrigt er meget godt hvis man ellers bruger det rigtigt :slight_smile:

http://www.ug.dk/min%20baggrund.aspx?ar … akterskala