Læge i industrien

Hvad laver man så?
Kræver det noget ud over turnus? (speciallægeuddannelse)
Hvordan er vilkårene? Arbejdstider, goder, løn osv.

http://job.dagensmedicin.dk/ kan du jo se hvad de sådan kræver, men en overstået turnus kan til en hver tid anbefales, så er der noget at falde tilbage på!

man sælger sin sjæl!

Men man slipper for at tage den op i canalis analis fra Lars Lykke, regionerne m.fl.

Det kræver ikke turnus, men som frold skriver er det meget rart at have turnusen overstået, så man “har noget at falde tilbage på”.
Afhængig af hvilket job man får “kræves” der forskellige ting - alt fra cand.med til professor kan indtræde i forskellige stillinger…

Men man slipper for at tage den op i canalis analis fra Lars Lykke, regionerne m.fl.[/quote]

Så tror jeg sgu hellere jeg vil undvære sjælen! :smiley:

[quote=“Skovsen”:2as4zgoz]Det kræver ikke turnus, men som frold skriver er det meget rart at have turnusen overstået, så man “har noget at falde tilbage på”.
Afhængig af hvilket job man får “kræves” der forskellige ting - alt fra cand.med til professor kan indtræde i forskellige stillinger…[/quote]

Men hvilke slags job er der så at få?
Forsker man? Superviserer forsøg? Pippetterer?? :shock: Har man patientkontakt? Osv… Er der nogen, der ved noget? Nogen, der kender nogle, der har prøvet det, eller evt selv har arbejdet der?

Planlægning og udførelse af kliniske lægemiddelforsøg. Der skal jo i hvert fald bruges læger til at lave undersøgelser, vurdering af bivirkninger mv. i forbindelse med lægemiddelafprøvninger. I den forbindelse vil jeg tro at man skal have ret til selvstændigt virke, altså have taget sin turnus.

Ellers er der vel brug for speciallæger med indgående kendskab til sygdomsmekanismer, der på den baggrund kan få ideer til nye lægemidler.

Industrien er da bestemt en mulighed for mit vedkommende - tab af sjæl eller ej. Jeg forestiller mig at man på den måde kan slippe for det absurde administrationstyrani man er underlagt i det offentlige sundhedsvæsen…

Jeg vil sælge min sjæl til hvem som helst der kan fri mig for DJØF’erne!

oschjerning

Hvad er det for noget vrøvl med at “sælge sin sjæl”? Hvis man resten af sit liv vil rede verden med naturmedicin og hokus pokus trylleri, så kan man da godt kalde det at sælge sjælen. Men resten af os skal bruge industrielt fremstillet medicin, skruer og alt muligt andet. Noget der skal udvikles og forbedres.

Med min lidt begrænsede erfaring, kan jeg dog sige at det da en lettelse, at der er læger der deltager i dette projekt. Der er ikke noget værre end præsentation fra en produktspecialist, der intet ved om hvad der foregår i klinikken.

Jeg tror ikke industrien kan tilfredsstille mine behov, men det er da rart at der er nogen der vælger den karrierevej. Fred være med det.