Lägenhet i Århus

Hej!
Jag har kommit in på sommarstart i århus, vilket känns jättekul! Jag är dock lite nervös eftersom jag inte har någonstans at bo. Är det någon som har ett rum/lägenhet att hyra ut, eller har bra tips på var man kan hitta boende med kort varsel?

Kram Sofia

Hejsa,

først tillykke med optagelsen. Jeg starter også selv i Århus om en lille måneds tid :slight_smile:

Der har været rigtig meget fokus på de manglende boliger og kollegieværelser til studerende i Århus, men jeg vil anbefale dig at prøve flg.

  • Ring til Kollegiekontoret v/ AU (find telefonnummeret på http://www.au.dk) og hør om de kan hjælpe dig
  • Kollegie8000 har nogle tilbud til folk, der har et akut boligbehov (hvilken kategori, du jo nok falder ind under :slight_smile: ) - Det kan du læse mere om på http://www.kollegie8000.dk

Jeg håber du kan bruge det…

Hej!

Jeg har samme problem som dig. Jeg bor hos en veninde indtil jeg finder noget. Mine forældre køber dog muligvis en lejlighed, hvor jeg skal udleje et af værelserne - men jeg synes at du skal kontakte kollegiekontoret. Det ligger nede ved havnen. Du kan gå ind på http://www.kollegie8000.dk -men det hjælper at tage derned personligt :slight_smile: - og husk at medbringe indskrivningsbekræftelsen, som du kan printe ud fra din personlige side i au.dk.

Håber det lykkes for dig :slight_smile: Glæder mig rigtig meget til at starte - det kan jo være vi ses den første dag!

Kh Maria