Lägenhet i Århus


#1

Hej!
Jag har kommit in på sommarstart i århus, vilket känns jättekul! Jag är dock lite nervös eftersom jag inte har någonstans at bo. Är det någon som har ett rum/lägenhet att hyra ut, eller har bra tips på var man kan hitta boende med kort varsel?

Kram Sofia


#2

Hejsa,

først tillykke med optagelsen. Jeg starter også selv i Århus om en lille måneds tid :slight_smile:

Der har været rigtig meget fokus på de manglende boliger og kollegieværelser til studerende i Århus, men jeg vil anbefale dig at prøve flg.

  • Ring til Kollegiekontoret v/ AU (find telefonnummeret på http://www.au.dk) og hør om de kan hjælpe dig
  • Kollegie8000 har nogle tilbud til folk, der har et akut boligbehov (hvilken kategori, du jo nok falder ind under :slight_smile: ) - Det kan du læse mere om på http://www.kollegie8000.dk

Jeg håber du kan bruge det…


#3

Hej!

Jeg har samme problem som dig. Jeg bor hos en veninde indtil jeg finder noget. Mine forældre køber dog muligvis en lejlighed, hvor jeg skal udleje et af værelserne - men jeg synes at du skal kontakte kollegiekontoret. Det ligger nede ved havnen. Du kan gå ind på http://www.kollegie8000.dk -men det hjælper at tage derned personligt :slight_smile: - og husk at medbringe indskrivningsbekræftelsen, som du kan printe ud fra din personlige side i au.dk.

Håber det lykkes for dig :slight_smile: Glæder mig rigtig meget til at starte - det kan jo være vi ses den første dag!

Kh Maria