Large hadron collider

så er der lige omkring 2 dage til verden måske går under, når den bliver opslugt af et sort hul skabt af kernefysikernes legeapparat CERN…
eller ikke :roll:
http://www.lhcountdown.com/

Jeg var sidste år til et foredrag med Holger Bech Nielsen omkring dette. Synes ikke det er alt for betryggende:? Det lød ikke som om de egentlig vidste hvad der sker, når de starter den…

det ser ud som om de har udsat det en måned til… :?

jep, så kan vi vist godt lukke den her tråd og ånde lettet op :lol:

Det er komplet fjollet, og endnu et glimrende eksempel på dårlig sensationalistisk journalistik, at dette overhovedet får media-plads. Der er solid teoretisk baggrund for det arbejde der udføres, og man forventer kraftigt at finde “The Higgs Boson”, som forhåbentligt kan bekræfte/afkræfte den herskende teori om forholdet mellem stof og anti-stof.

Det er anslået, som et konservativt estimat, at for et sort hul kan opretholde sig selv, skal det have en masse større end vores sol. Hvis dette ikke opfyldes, vil det simpelthen “fordampe”. De sorte huller nogle har teoretiseret kunne forekomme, vil kunne eksistere i op mod 5 femtoseconds. (10^-15 s).

Desuden forventes LHC, iflg. en ny rapport, slet ikke at producere sorte huller.

edit: (Dette lille sure opstød var ikke rettet mod nogle her, kun de mange medier der synes at tosser uden kendskab til fysik er værd at lytte til).