Lejlighed (Århus)

Hej alle

Jeg søger lejlighed i Århus. Jeg har søgt rigtig mange steder, men jeg har endnu ikke fået besked. En af vores bekendte sagde så, at det gjaldt om at have kontakterne i orden, for der er jo en del, der bliver færdige eller har kontakter til nogen, der bliver færdige eller er blevet færdige, som gerne vil af med deres lejlighed.
Jeg søger primært en 2 værelseslejlighed med køkken og bad til min veninde og jeg med max budget på 5000 plus minus. Hvis i har bekendte med en 1 værelseslejlighed kan i også kontakte mig, men der vil jeg sige, at max budgettet (da jeg er studerende) max må være 3000kr.

Det behøver ikke kun være i Århus. Jeg leder også i Åbyhøj.
Det ville være dejligt, hvis nogen havde noget liggende og kunne kontakte mig privat! (over privatbeskeder.)
På forhånd tak! :smiley: :slight_smile:

Åbyhøj betragtes som en del af Århus af de der bor her :smiley:
Anywho, prøv:
http://www.kollegie8000.dk/
http://www.aarhusbolig.dk/
http://www.boligportal.dk/studieboliger_aarhus.html

Det bedste område er uden tvivl Trøjborg. Der er huslejen for det meste også lidt skruet op. Smag og behag - Held og lykke :smiley:

Jeg var nu glad for at bo i Holme, omtrent 8 km fra universitetet, for der er huslejen minimal (gav ca. 1800 kr. for en 1-værelses på 25 kvm), og jeg fik god motion på cykelturen frem og tilbage. Desuden er der ikke så megen larm fra trafik, ambulancer mm., som der er inde i midtbyen.

Man kan søge lejligheder der via kollegie8000.dk som nævnt ovenfor.

apopov