Livet efter studietiden

Hej Stud.med’er,

Er der nogen herinde som har en forestilling om hvorvidt det efter studietiden er muligt/realistisk både at få KBU(minus kræsen) samt specialisere sig indenfor ØNH i området sydjylland/sønderjylland?

Det er meget svært at sige noget sikkert om. Der bliver uddannet rigtigt mange læger i disse år (nogle vil måske endda sige for mange). Men lige pt. er den nævnte mulighed for videreuddannelse i sydjylland rigtig god. Bare du kommer uden for kbh og århus kan du næsten komme ind i alle specialer, dog er netop ØHN nok et af de sværeste. Det vil nok blive lidt sværre de næste år som følge af de mange yndre læger, men som sagt hvis du er flytbar, både under KBU, intro og hoveduddannelse så er dine muligheder sikkert gode.

Nu kender jeg ikke hoveduddannelsesforløb for ØNH, men du slipper næppe for ansættelse ved OUH - men om det drejer sig om 1,2, eller 2½ år på OUH ved jeg ikke.

Du burde kunne læse mere her: http://www.specialeguiden.dk/specialties.asp#46 og her http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm248072

og her http://www.videreuddannelsen-syd.dk/wm279126

Ha! Har lige prøvet specialematch funktionen og det ser ud til at jeg tilsyneladende skal vælge pædiatri, den speciale som jeg absolut foragter…