Manglen på bøger i Bogladen (Panum)

Er jeg den eneste, der er virkelig træt af, at bogladen STADIG ikke har bøger? Er jeg den eneste, der ikke kan få en god forklaring på hvorfor? Jeg er på 11. semester, og eftersom det er et kort semester, synes jeg måske nok, at det er rimelig essentielt snart at få nogle bøger at læse i!

Jeg har nu opgivet bogladen fuldstændig og i dag bestilt mine bøger på gyldendal.dk. Hvor de i øvrigt alle 3 er 2 kroner billigere end på akademiskboghandel.dk og således væsentligt billigere end i den fysiske boglade. Hvilket er endnu et problem, synes jeg; altså at bogladens bøger er billigere, hvis man bestiller dem på nettet til afhentning i bogladen, end hvis man kommer derover og køber dem. En forklaring på det har jeg heller ikke kunnet få.

Men ihvertfald: hvis du er ligeså træt af bogladens inkompetence som jeg er, så bestil dine bøger et andet sted - fx gyldendal.dk.

Det var vist nok galde for denne gang. :?

Har selv den samme oplevelse af det sted. Har købt min sidste bog derinde.

Men læste på en hjemmeside at akademisk boghandel er gået i betalingsstandsning (http://www.bogmarkedet.dk/sw12577.asp). Så måske en forklaring på den dårlige service, eller en årsag!

Du kan også købe bøger til 11. semester på http://www.forlag.fadl.dk … se mere om rabatmuligheder under punktet “billigere bøger”

Du kan også få ekstrarabatten på FADL-bøger til FADLmedlemmer i Odontologisk Boghandel, som ligger lige ved siden af Bogladen

Mvh
Torben

Der var heller ingen Emerys eller Kernwood & Sterne på SDU her til semesterstart … :roll: