MedIS til Medicin?

MedIS til Medicin?
0

#1

Hey
Jeg har altid vidst at jeg vil studere medicin, men mit gymnasiesnit blev desværre ikke så højt som jeg havde forventet. Jeg har studeret 2 semestre på den naturvidenskabelige bacheloruddannelse på RUC da de bl.a. tilbyder celle biologi og andre relevante fag. Efter at have bestået mine fag søgte jeg på medicin uddannelsen i KU, SDU, AU, AAU og MedIS i AAU. Jeg er desværre ikke kommet ind på drømmestudiet, men jeg fik tilbudt studieplads i MedIS. Jeg vil bare høre om i tror 2 semestre på MedIS vil være godt til en kvote 2 ansøgning til KU? Jeg har også lavet en masse relevante aktiviteter mens jeg har studeret på RUC, såsom at arbejde på plejehjem i et år, og tage førstehjælpskursus m.m.

Vil også gerne spørge om nogen ved om det er muligt at få et job i en klinik som MedIS studerene? Jeg troede nemlig at man som MedIS studerende kan arbejde som sygplejevikar på hospitalet, men det kan alligevel ikke.

Derudover står der på AAU’s hjemmeside at “studerende på bacheloruddannelsen i medicin med industriel specialisering, der ønsker og læse medicin skal søge om optagelse via Den Koordinerede Tilmelding (KOT)”. Er der nogen der ved noget om det?

Håber i kan hjælpe!