Ny studmed

Jeg har i 2 år fulgt med her på sitet imens jeg har taget en matematisk studentereksamen på GSK. Det gik forrygende, så jeg er sikker på at starte på KU efter sommerferien :smiley:

Man har mange spørgsmål som ny studerende, og de fleste er der faktisk svar på her i forumet. Det er desværre ret uoverskueligt at trawle de mange tråde igennem for relevant information, for der er unægtelig også meget, som ikke er vedkommende for en kommende 1. semester-studerende.

I sektionen “Artikler” findes der artikler om hver af de tre studiebyer, og i “kommende studmed” er der et par opslag med “Kommende studmed, se her” - Med links til universiteternes websites.

Men kunne det ikke være en idé at udvide de opslag, så de sammenfatter og linker til de væsentligste tråde (om studieteknikker, bogvalg, studieordninger, etc.) og bliver til en slags FAQ for nye medicinstuderende? Jeg kunne forestille mig at det især ville være en hjælp ved at gøre nye studerende opmærksom på relevant information her på sitet, som de ikke var klar over at de manglede…

ville selv tage dene problemstilling i ris og ros :?

mvh Abdi

Et godt sted at begynde er at starte selv. Prøv at få et overblik og start en tråd, som man du så kan ændre I efterhånden.

Det som vi mangler på studmed er dog en wiki (http://en.wikipedia.org/wiki/Wiki), hvor alle kan ændre, og hvor det er nemt at ændre tilbage. Så istedet for at der er 27 tråde om Geneser vs. HumanHistology, så har man en enkelt artikel alle kan tilføje sine erfaringer.

Kære Rune + resten af studmed.dk

Vi har allerede en wiki

MedNote.dk

Siden kan bruges til noter og alt andet som vedrører information vedr. studierne, fx links eller læselister som let kan opdateres.

Jeg har lavet siden til det samme :slight_smile:
Studmed.dk og mednote.dk arbejder faktisk sammen, da fx flere noter kan findes på wiki form, og derfor let rettes/opdateres/udvides.

Jeg er meget åben over for forslag, og flere redaktører.

mvh
svend gundestrup

Du har helt ret. Jeg vil også meget gerne bidrage, eksempelvis hjælpe med at fylde i wiki’en, men jeg har ikke de bedste forudsætninger for det - endnu :slight_smile:

Gundestrup, jeg anede ikke at mednote fandtes. Jeg må være døv og blind…

:slight_smile: jeg har efter denne opfording oprettet en side på mednote.
http://mednote.dk/index.php/Boeger

Her man kan oprette sider under de forskellige emner.

I er også velkommen til under de forskellige universiteter:
KU http://mednote.dk/index.php/KU
SDU http://mednote.dk/index.php/SDU
AU http://mednote.dk/index.php/AU

at oprette/tilføje information som er relevant for de forskellige studerende og evt kommende studerende.
Fx en side om tip til den kommende studerende og ligende…så vi ikke behøver 100 tråde om det emne, hvor svaret er det samme.

Det er bare vigtigt at huske på at studmed.dk/candmed.dk/pdamed.dk er debat forummer.
Mednote.dk er ikke er debat forum, men et forum for udveksling af viden.
–herfra mednote.dk’s slogan:
Bidrag til fælles viden.

mvh
svend gundestrup

Super, jeg har hældt det lidt viden jeg har ind under Ny medicinstuderende på KU, og møbleret lidt om i afsnittet om KU.

Jeg ville også gerne have opdateret sidstnævnte med målbeskrivelserne for 2006, men jeg kunne ikke lige lure kategori-systemet.

Det ser godt ud.

mvh
svend

skal du ikke have en blok med de seneste indlæg fra studmed.dk på mednote?

Nu hvor vi har fået post, vil jeg lige gøre lidt reklame for siden Ny medicinstuderende på KUMedNote igen. Hvis i har flere tips & tricks er i meget velkomne til at fylde på.