Nyt design

Hejsa

Så er kan jeg lidt små stolt præsentere pdameds nye design som i ser er der tilføjet en masse nye features jeg vil her skrive lidt om de enkelte

Holdet Bag
http://www.pdamed.dk/forum/staff.php
Fortæller hvem der er admin og moderatorer på dette site, så skulle du få brug for hjælp så kontakt en af os på listen

Buddy listhttp://www.pdamed.dk/forum/buddylist.php
Nu kan du tilføje dem du snakker med med over f.eks. Personal message (PM) etc. til din egen buddy list, så slipper du for gang på gang at skulle søge efter dine venner.

Links
http://www.pdamed.dk/forum/links.php
Her er det muligt at tilføje links, hvis man har adgang til det, hvilket er noget Christian bestemmer hvem der har. Men uanset hvad så kan de i hvert fald se hvilke link der er.

Chat
Som noget nyt prøver vi nu at tilføje muligheden for chat, men ideen er ikke at fjerne alt aktivitet fra forumet til chatten, hvis det sker lukkes chatten. Ideen er at man her kan tale om stort og småt og hjælpe hvis nogle har akute problemer med ders pda´er.

Kalender
http://www.pdamed.dk/forum/calendar.php
Hmmm her vil i fremtiden kunne stå lidt af hvert. Pt er det egentlig bare lir.

Attachment
som noget nyt er det nu muligt at tilføje filer til en post, men jeg tror at christian for at minimere og hindre misbrug at han laver et seperat forum, hvor der er permission til at tilføje dokumenter…etc.

Printtopic
Nu er det muligt ved tryk på en knap, at se en post uden alt muligt grafik så det er mere printer venligt

Se nyeste post siden sidst
Fra sin personlige velkomst boks, kan man nu med eet klik se alle de post der har´været siden ens seneste logon. Dermed slipper man for at kigge alle fora igennem.

Det var lidt af det nye jeg lige kunne komme på, der er mange flere nye muligheder udforsk dem lidt og kom gerne med feedback.
[/b]

attachment virker ikke endnu - det har noget med den server der hostes på at gøre!

person gallery virker heller ikke - af samme grund

Det er ikke alle der mener at det har været en nødvendighed at skifte design, samt at øge antalet af funktioner på pdamed.dk - men faktum er, at efter at vi har skiftet design er vi blevet 14 nye medlemmer og det på 3 dage. Før blev vi i snit eet nye medlem hver anden dag. Så det er da meget godt gået !!

Velkommen til alle jer nye!