Obstetrik/gynækologi - Jørgen Falck Larsen

Link til munksgaard

Hvem anbefaler den

Anmeldelse i MOK på side 18 af Louise Isager Rabø,
Jørgen Falck Larsen

Indbinding Hæftet
Forlag Munksgaard Danmark
Udgivelsesår 2006
Sidetal 464
ISBN: 87-628-0074-4

Forlaget skriver:

[quote]Basisbogen i obstetrik og gynækologi giver en bred gennemgang af fagområdet. Denne 6. udgave er gennemgribende revideret, og der er tilføjet nye kapitler.
Første del handler om den normale graviditet, fødsel og barselsperiode efterfulgt af afsnit om komplikationer i forbindelse med graviditet og fødsel.
I anden del beskrives gynækologiske undersøgelsesmetoder og sygdomme samt specielle forhold i forbindelse med infertilitet, klimakterium, smerter m.v.
Gennem hele bogen suppleres teksten med instruktive tegninger og kliniske fotografier.

Bogen henvender sig specielt til sygeplejestuderende, men den er også velegnet som opslagsbog i klinikken og kan anvendes af fx de medicinstuderende og jordemødre som en introduktion til specialet. [/quote]

Opdateret til 2006 udgave

Denne bog er et rigtig godt nedkog af de to større bøger i gynækologi og obstetrik. Mange steder er det fuldstændig de samme figurer, der er brugt(samme forfatter). Så hvis du har travlt med at skrive OSVAL så kan du sagtens klare dig med denne bog.

Bogen giver dig et hurtigt overblik over de vigtigste emner. Og de ting du synes du mangler, finder du meget bedre og nemmere de nyeste behandlinger i lægemiddelkataloget og diverse instrukser som http://www.dsog.dk og http://www.gyncph.dk