Om det "nye" studmed.dk+pdamed.dk!

Det har været en drøj omgang, men nu er pdamed.dk’s gamle database blevet flettet ind i studmed.dk’s database. Hvilket betyder at ALLE post og brugere er overført.

Om den nye side - specielt til de gamle pdamed.dk brugere.
I topmenuen findes et ikon der føre en direkte til PocketPC debaten, som egentlig bare er hele det gamle pdamed.dk, så derfor skulle du nemt føle dig hjemme der :smiley:

Derudover finder du i den horisontale menu - nedenfor ikon-menuen - direkte genveje til pdameds forum kategorier.

Ønsker du at sælge dine gamle PDAer/PocketPCere eller tilbehør så har jeg i Auktionen - http://www.studmed.dk/auction.php - oprettet nogle kategorier der kan bruges til dette.

Ligeledes har jeg i Filcentralen - http://www.studmed.dk/dload.php - oprettet nogle kategorier der kan bruges til fildeling af PocketPC og PDA relevante filer. Med den nye server har jeg 20GB plads, så smid endelig en masse filer op :wink:

Læge Christian Tørring (ejer og ophavsmand til pdamed.dk) vil stadigvæk være ordstyre på PocketPC debatten, mens jeg vil forstætte som ordstyre på den prægraduate debat. Begge er vi dog Administratorer med samme rettigheder.

Nye felter i din profil
Ved at gå til din profil - http://www.studmed.dk/profile.php?mode=editprofile - har du nu fået nogle nye felter du valgfrit kan vælge at udfylde.
Desværre er feltet med hvilken PocketPC model man har, gået tabt, for pdameds gamle brugere. Jeg anbefaler derfor at man enten skriv hvilken PocketPC man har i feltet: Interesser eller ved at indsætte det i ens signatur - den kan man også redigere via profilen. Husk da bagefter under “Indstillinger” at krydse ja til “Tilføj altid min underskrift”

Candmed debat
Da vi nu med fusionen både er en del læger og en del medicinstuderende under samme tag (godt 3600 brugere i alt), så synes jeg det var logsik at oprette en ny forumkategorie kaldet “Postgraduat debat” - her er der plads til at postgraduate kan debatere alt fra fagligt indhold, til uddannelseordninger, vurderinger af sygehus, snak om specialer, løn og arbejdsforhold etc. I første omgang indeholder kategorien kun ét forum, men som debatten vokser og behovet ligeså vil jeg oprette nye fora.
Har du allerede nogle ideer til hvad nye fora kunne hedde/indeholde, så send mig venligst en mail på [email protected]

Øget personsikkerhed
Jeg har af hensyn til øget personsikkerhed gjort sådan at man ikke længere kan se hinandens email-adresser. Ønsker man at skrive en email til en bruger, så trykker man på email ikonet under personens profil og man bliver da ført til en formular der tillader en at sende en email til personen. Man kender altså først modtagerens email-adresse når/hvis denne vælger at svare på den email du har sendt via formularen.

Fejl, mangler, ris og ros
Oplever du fejl på siden eller andre problemmer, så bedes du enten sende mig en mail på [email protected] eller reportere dem i denne tråd: