OSVAL II (KU) vs. Fordybelsesopgave/Kandidatspeciale (SDU)

Jeg skal i gang med at lave min OSVAL II på KU men regner med snart at overflytte til SDU (min ansøgning om overflyttelse er imødekommet). I den forbindelse vil jeg høre om der er nogle her der har eller kender nogle der har fået merit for deres OSVAL II på SDU, så de ikke også har skullet lave fordybelsesopgaven (eller kandidatspecialet som det vist nu bliver kaldt…).

Den tid der er afsat til at lave kandidatspecialet er væsentlig længere end den tid der er afsat til OSVAL II, men vejledertimerne er derimod dobbelt så mange på KU som på SDU. Mht. ECTS scorer kandidatspecialet en del højere end OSVAL II.

Læser man vejledningen til de to opgaver minder de til forveksling om hinanden hvad angår målsætninger, omfang osv.

Problemet er dog at studievejledningen på SDU ikke mener at der er basis for meritoverførsel, fordi omfanget af den tid der er afsat til opgaven samt ECTS-vægtningen er så meget mindre på KU.

Jeg har allerede kontakt til en vejleder og vil bare gerne i gang med den, men jeg ønsker ikke at bruge en masse krudt på den hvis jeg ikke kan få den meritoverført.

Har du af en eller anden grund kendskab til både kandidatspecialet og OSVAL II hører jeg gerne fra dig.

Om OSVAL II: http://sis.ku.dk/lp/VisAfsnit.asp?snr=3 … Link=26341

samt betænkningen om OSVAL (pdf): http://sis.ku.dk/sis/VisBlob.aspx?Uploadid=608 - dette link er også at finde nederst på siden i ovenstående link

Om kandidatspecialet (pdf): http://www.sdu.dk/health/download/studi … 202002.pdf