Post fejl, mangler, ris, ros og ØNSKER! her

Har du ris eller ros til den nye sider. Eller er der funktioner du mener ikke virker efter opdateringen, så vær sød at post dem her, så skal jeg søge at rette dem hurtigst muligt.

Mvh

Frold

hmm det er nu ikke fordi jeg har ledt så grundigt efter det…men kan ikke finde linket til at logge på sin @studmed.dk adresse. Er det fjernet eller ligger det bare på et nyt smart sted?

pt. er det fjernet - jeg tænkte dem der brugte email godt kunne huske adressen til webadgang…Jeg synes det var vigtigere at få:

PocketPC debat • PocketPC nyheder • Hardware • Oversigter • Downloads • Udvikling og dokumenter • GPS

Ind i stedet.

Nu virker “Se nye emner siden sidst” kanon arbejde. JEg synes det er utrolig flot er har kan overkomme det :slight_smile:

Hejsa.

Når man trykker på studmed logoet i venstre øverste hjørne kommer der en fejlside…
Og så har jeg lige et spørgsmål: Hvordan skal jeg logge ind på min mail??? Har godt set at du har skrevet at de fleste brugere kan huske “webadgangen”??? men hvad pokker vil det sige :frowning:

Håber du, eller en eller anden kan hjælpe…

mvh.
Philipp

jeg kigger på det med logoet og genovervejer det med mailen…

for at tjekke mail brug: http://mail.studmed.dk

[color=red]Opdatering: nu er de gamle links til kontrol af email tilbage i menu’ en der er ved at være lige lovlig bred…[/color]

Hey Frold - super arbejde som altid!!

En del af pdf-filerne i “5 nyeste filer” på forsiden er døde links…

vh. Rasmus

[quote=“rnyboe”:1zfarrnq]Hey Frold - super arbejde som altid!!

En del af pdf-filerne i “5 nyeste filer” på forsiden er døde links…

vh. Rasmus[/quote]

Tak for at spore fejlen, det skulle nu være rettet. Desuden har jeg gjort sådan at når man bruger de nævnte link, så ryger man til filbeskrivelsen i stedet for straks at downloade den…

Hej

Jeg får en server fejl når jeg trykker på “pilen” til sidste post i en diskussion.

Held og lykke med forordningslæren…

[quote=“Suppli”:2q4yi1cb]Hej

Jeg får en server fejl når jeg trykker på “pilen” til sidste post i en diskussion.

Held og lykke med forordningslæren…[/quote]

Hejsa, tak - det er nu rettet…og eksamen var idag :smiley: - men tak…

jeg kunne ikke uploade en iSilo-fil, uvist hvorfor…

nu autovalideres links

Jeg kan godt oploade .pdb filer, men der var et problem med at man kun kunne oploade filer på max 256KB ellers skrev den “filen er for stor” - nu kan man uploade filer på op til 15MB så - go for it!!" 8)

[quote=“knæskal”:81io62tl]Hejsa.

Når man trykker på studmed logoet i venstre øverste hjørne kommer der en fejlside…
[/quote]

Fixed!!

Finder i flere fejl elller har I nogle ønsker så husk at sig dte!!

Så er http://www.candmed.com optimeret med egen forside således at den postgraduate debat er adskilt fra de andre. Det samme vil jeg gøre for http://www.pdamed.dk

http://www.candmed.com

Hej

Først lidt ros - det er en kanonside. Jeg tror det bliver en rigtig stor portal med tiden. Hvor mange hits har du om dagen?

Der er et eller andet med login funktionen. Hvis jeg logger ind på forsiden, og bagefter går ind i en tråd, er jeg ikke logget ind mere og skal logge ind igen når jeg vil skrive en kommentarer. Det må jo være et lille bug…

Mange hilsner

Martin

Edit: Yes det virker nu :slight_smile:

Er det et problem idag eller en af de 'andre dage?

Er det via http://www.studmed.dk eller candmed.com eller pdamed.dk?

Vedr. hist…: Der vises ca. 1-1,2mill. sider om måndende. ca. 80 reg. brugere logger ind dagligt og der er ca. 750-1000 besøgende om dagen. I alt sluger siden 6GB i trafik om måndende.

[quote=“MG”:3fsdfu0k]Der er et eller andet med login funktionen. Hvis jeg logger ind på forsiden, og bagefter går ind i en tråd, er jeg ikke logget ind mere og skal logge ind igen når jeg vil skrive en kommentarer. Det må jo være et lille bug…
[/quote]

Hejsa - det er tildels fixed nu…Ellers så lad mig det endelig vide…

Men går du fra f.eks. http://www.studmed.dk --> http://www.pdamed.dk så skal du logge ind igen - da cookies er domæne afhængige…

Nu har jeg gjort sådan at de 3 sider er skilt lidt mere fra hianden - om man vil.

Således http://www.studmed.dk viser emner med relevans for os studerende, http://www.pdamed.dk’s forside kun viser PPC releterede emner, mens portalen på http://www.candmed.com viser nyeste indlæg fra candmed debat forummet.

Ville det være muligt at den gemmer at man er logget ind? Jeg krydser af hver gang, men den husker det ikke. Jeg går ind via studmed.dk (uden www pladder), kan det smadre cookie systemet?

Siden er desuden lidt langsom at loade, det virker som om din forbindelse ikke lige er fed nok eller at databasen skal have sig en omgang? Hey det virker og er gratis, men hvis der var en flaskehals som let kunne fjernes ville det være ret fedt.