Relevant studiejob allerede på 1. semester?

Jeg begynder på medicin lige om lidt på AAU og vil gerne i gang med at arbejde hurtigst muligt, og ville i denne sammenhæng høre, om det er realistisk at kunne finde et ‘‘relevant’’ studiejob allerede på 1. semester? hvad kunne eksempler på dette være? evt assistent i en almen lægeklinik måske? nogen andre der har erfaring med at få et studiejob indenfor faget allerede fra 1. semester, og hvordan bar i jer ad med det? tak på forhånd:)))

Hej Kasper.
Fedt. Jeg starter selv.

Læs evt opslaget: Studiejob på 1.sem - Offtopic - Studmed.dk

Umiddelbart tror jeg bare du skal holde øje med facebook, Jobindex osv osv. Måske man kan være heldig at finde noget der lige passer på ens time tal. Men de spændende jobs kan man typisk først få senere hen. Har du overvejet hjemmeplejen (?) Det er med til at skabe god patientkontakt samt lære nogle af de “trælse ting” som skal gøres. :wink:

Jeg har hørt fra mange dog at det kan være svært at overskue det hele på 1. semester. Så man skal også passe på at man ikke bare starter alt for hårdt ud. Det jo altid muligt at finde noget på 2. eller 3. semester, når man er lidt mere komfortabel med ens medstuderende, måden at studere på osv. :slight_smile:

1 Synes om

Hey Sofie, tak for svar.
God pointe med lige at tage den med ro på 1. semester, og vente og se, hvor travlt man får.
Tror jeg skipper hjemmeplejen og de arbejdsopgaver der følger med her i første omgang, been there done that;))