Sdu anno 06 og frem?

hr egentligt laenge taenkt over hvilke aendringer der kommer til at ske paa medstudiet i Od efter sommeren…

der staar nemlig heller ikk noget om dette paa hjemmesiden :?

haaber nogen derude hr en ide om de nye aendringer eller hort nogle af rygterne??

damn!!

Jeg har hørt noget om, at undervisningen bliver delt op i blokke, med en afsluttende eksamen/tentamen efterfølgende. Muligvis i trimestre. I øjeblikket er der to store prøver på 1. del, 1. årsprøven og kernepensum på 5. sem., og det er dem man gerne vil ud over, så man holder flere prøver løbende.
Desuden skulle der blive blandet væsentlig flere kliniske cases ind i undervisningen, hvilket jeg personligt synes er en rigtig god idé, da man får noget at relatere tingene til.

Det hele er lidt en gang hear-say, men det skulle vist være noget i den retning.

Jeg har også hørt noget i samme retning - de vil lave en god omgang blokstruktur a la den på 2. del for at mindske belastningen ved de helt store eksaminer… Men jeg er ikke helt sikker at fakultetet selv ved, hvad det indebærer endnu… Prøv evt. at snakke med de faglige vejledere (smid dem en mail, eller noget) - de bør da vide noget…

-Hauge

Man kan læse meget om det her.
http://www.sdu.dk/health/download/ResponsumJun05.pdf

og læse referater fra studienævnsmøder her.
http://www.sdu.dk/health/administration … n/medicin/

Jeg tror stadig at medicinerrådet på SDU søger efter flere studerende der vil deltage i modulplanlægningsgrupperne. så man kan kontakte medicinerrådet, hvis man har interesse for noget sådan. Se info om medicerrådets generalforsamling her http://www.sundoghed.sdu.dk/cmsimple/?B … nerr%E5det

det responsum giver jo ikke noget overblik. det er dårligt og jeg skrev til svend stenvang, studievejleder på medicin i odense. han svarede:

“Kære Casper
Nej du skal ikke tæve dig igennem samling af høringssvar og responsum - det giver intet overblik.
I begyndelsen af næste uge kommer der info på fakultetets hjemmeside.
Mvh
Svend”

det er lidt sent for dem der skal til samtale i næste uge synes jeg…

casper

Men i det lange løb vil du sikkert kunne gælde dig over SDU har et væsentlig højere service niv. over for de studerende end KU har. Det er i hvert fald mine egne erfaringer. KU som serviceinstans er 2 modsat rettede ting.

hehe, det er jeg da ked af at høre på jeres vegne. men du har da ret i at jeg på SDU kun har oplevet generel hutig respons. det kan være det er endnu en fordel ved et lille universitet :wink:

casper