SDU: Vil du bytte fra SOMMERSTART til VINTERSTART?

På grund af det som må være en fejl hos SDU, har jeg fået vinterstart. (De garanterede mig sommerstart, pga min høje alder)

Så her sitter jeg, har sagt mit job op, solgt min lejlighed og “afsluttet” mitt liv i Norge, har kjøpt en ny andelslejlighed i Odense, og ved ikke om jeg skal grine eller græde.

Så, er der nogen, der vil bytte fra sommerstart til vinterstart? Kontakt mig snarest! [email protected] eller send en melding her inde.

Ved ikke helt hvordan man skal forstå deres regler, da du som sagt er over 22, men det virker som om, at der ikke er mulighed for at bytte studiestarts tidspunkt.

http://www.sdu.dk/Uddannelse/Bachelor/Medicin/Adgangskrav/September_februar

Hvor ser du forresten studiestartstidspunkt? Jeg er ved at gå til af spænding, men kan ikke se mig ud af det?

Kan kun finde dette: http://www.sdu.dk/Information_til/Studerende_ved_SDU/Studiestart/Sundhedsvidenskab/Medicin

  • og det hjælper mig på ingen måde.

[quote=“MikeML91” post=81935]Hvor ser du forresten studiestartstidspunkt? Jeg er ved at gå til af spænding, men kan ikke se mig ud af det?

Kan kun finde dette: http://www.sdu.dk/Information_til/Studerende_ved_SDU/Studiestart/Sundhedsvidenskab/Medicin

  • og det hjælper mig på ingen måde.[/quote]

Jeg finder heller ikke tidspunkt for start. Og det må jeg vite, jeg må si opp min job dersom jeg skal til at begynne i september…

Jeg vil MEGET GERNE bytte. Ringede til SDU, som fortalte mig, at hvis der bare står “Tillykke med optagelsen” betyder det sommerstart. Men jeg skal lige have sagt mit job og min lejlighed op, så ville blive lykkelig for vinterstart. Har godt læst at man i reglen ikke kan, men hvis man nu er 2 der gerne vil. Især hvis det er SDU der har lavet en fejl med dig?

Lader til at studievejleder er svær at ha med at gøre. Fejl inrømmes ikke og jeg får bare høre at “Det er desværre ikke muligt at ændre sin studiestart. Heller ikke selv om man finder en anden, der gerne vil bytte.”

Jeg er nu så frustrered at jeg vurderer å engagere advokat. (Sidder trods alt her uden job nu, og taber flere hundre tusinder frem til februar)

Det må da findes nogen længer op i hierarkiet der kan hjælpe? Hvor svært kan det være, at omrokkere på to stk?

Har fået samme svar, tror lidt de bare sender en automatisk mail ud.
Kan slet ikke forstå det skal være et problem for dem at bytte os, når de nu har lavet en fejl med dig. HVor gammel er du?