Skal DSB WildCard være tilgængelig for alle studerende?

Støt noget godt, og tjek lige denne side:
http://www.cfrederiksen.underskrifter.dk/index.php

Ja, det har også længe undret mig, men det samme problem gælder desværre mange andre ting bl.a tilbudet i forstædernes bank, som en anden skrev om for et par dage siden.

Og noget så banalt som SU…!

Mail eventuelt linket til folk i kender og som går på andre studier! Også selvom i har et wildcard :wink:

Tjah jo… fint initiativ. Men, hvorfor ikke arbejde for en generel studierabat på tog- og busbilletter? Det er da langt mere relevant… det er studerende der har få penge - ikke unge i almindelighed. En studierabat fremfor en aldersrabat ville således ramme mere målrettet.

Personligt mener jeg, at det burde være en politisk beslutning, at yde studierabat, ligesom der ydes pensionistrabat. Langt de fleste pensionister har flere penge mellem hænderne end en studerende. At DSB så har indført deres eget reklamefremstød mod unge - det må de om, men de ansvarlige politikere burde tvinge DSB til at anvende noget af det enorme overskud til gavn for f.eks. de studerende.

  • Mikkel

Hele problematikken med transport for studerende er vel også lidt mudret - fx. kan man ikke få tilskud til daglig transport til og fra studiet, hvis man ikke får SU, men stadig er indskrevet og aktiv på sin uddannelse. For dem, der er løbet tør for SU, er dette jo et større problem, og ikke særlig praktisk set i forhold til, at de sandsynligvis ikke økonomisk er specielt godt kørende.

Måske man burde lave et site og samle underskrifter for tilskud til studerendes transport i det hele taget ?