Skift fra KU bachelor til AU kandidat

Hej alle

Er der nogle, der har erfaring med at skifte fra KU bachelor til AU kandidat? Eller generel viden om optagelse på et andet universitet med henblik på kandidaten.

Hej @Chris29 og velkommen til studmed.dk,

Skift fra et universitet til et andet mellem bachelor og kandidat afhænger først og fremmest af om der er ledige pladser på det universitet man skifter det. Det er ikke hvert år der er det i Aarhus.
Hvis der er ledige pladser optages ansøgerne i Aarhus alene på baggrund af deres gennemsnit fra deres bachelor.

Håber at det besvarer dine spørgsmål.

Dbh.
KmK

1 Synes om

Tak for svar. Så man skal op på et relativt højt snit? Jeg har aldrig lagt vægt på karaktersnit, men det kan være jeg skal begynde på det så

Det er ikke til at sige hvilket snit der skal til. Det kommer an på hvor mange der søger indskrivelse på kandidaten og det kommer an på hvor mange pladser det er. Begge dele (i hvert fald sidstnævnte) varierer meget fra år til år.
Jeg søgte overflyttelse da jeg skulle starte på kandidaten, og den sommer fik alle svar dagen efter ansøgningsfristen, hvor AU skrev at vores ansøgninger ikke blev behandlet fordi deres kandidat blev fyldt af egne studerende. Så det år blev ingen overflyttet. Jeg ved at nogen blev overflyttet et halvt år senere.

1 Synes om

Okay, jeg må krydse fingre for at der er en ledig plads til den tid. Må jeg spørge hvornår du søgte om at komme ind på AU? Hvor der ikke var plads