Snit på 11,8 - KU

Hej

Jeg er kommet ud med et snit på 10,9 og 11,77 med hurtigstartsbonus.
Jeg har nogle spørgsmål jeg håber I vil kunne besvare:

  1. Vil mit snit blive rundet op til 11,8 eller forblive 11,7?
  2. Tror I (jeg ved godt, at I ikke kan sige noget med sikkerhed) at jeg kan komme ind på KU gennem kvote 1 med et snit på 11,7/11,8?
  3. Er der stor chance for, at jeg kan starte til sommer (i stedet for vinter) som 21-årig? Og hvordan er alderssammensætningen sådan cirka på sommerstart? Er størstedelen over 20 eller hvordan?

Tak på forhånd!

Hej emaa,

Først og fremmest tillykke med din studentereksamen og dit flotte resultat. Det kunne du vist ikke have gjort meget bedre :stuck_out_tongue:

  1. Jeg tror at dit snit blive rundet op, men hvis det er noget der er vigtigt for dig at vide synes jeg at du skal kontakte en uddannelsesvejleder.

  2. Det er jo svært at sige om du kan komme ind med det snit, men jeg vil sige det sådan at hvis du ikke kan er det altså noget for vildt! Men snittet er jo højt og særligt i København.

  3. Hvordan de gør i København er jeg usikker på, men i Odense var du sandsynligvis startet som sommerstarter med mindre du specifikt har ønsket andet. Tendensen er sikker den samme i København.
    I Odense er alderfordelingen på sommerstartsårgangene fra 20 år og op. Enkelte starte som 19 årige, men der er også folk på 30 eller 40. Jeg vil tro at gennemsnittet ligger omkring 24 år.

Håber at du kan bruge mit svar.

Venligst
KmK

1 Synes om