Spørsmål til ansøgning

Hej allesammen,

Jeg vil spørge om det er en god ide, at skrive direkte i den motiveret ansøgning, at jeg ønsker at specialisere mig inde for gyn-obs/pædiatri området, da jeg bl.a. har relevant erhverserfaring, der er knyttet til det område. Jeg har eksempelvis arbejdet på et observation og behandlingshjem for børn mellem 0-6 år, juliane marie centret, arbejdet med kvinder og børn gennem MS, og har selvfølgelig også lavet frivilligt arbejde,plejehjem og læst et års sociologi. (det er anden gang jeg søger)

Jeg vil bare ikke lyde som Mother Theresa, da jeg ved at gyn-obs området er et populært område, og der sikkert er mange andre kvote 2 ansøgere med de samme interesse områder, men det er jo det som interesserer mig!

Håber I kan give mig et råd!

Mvh Maya

jeg synes bestemt du skal skrive det med i ansøgningen. Det gælder jo om at lyde målrettet, og når du har så meget som ligger til grund for dit valg af speciale, så giver det hele jo god mening:-) held og lykke

Jeg er ikke enig. Det er klart at man vil det man har erfaring med, formuler det hellere at det har givet dig motivation. Men alt kan ske på 6-7års studier og. Mange får børn under studiet etc…

Men vigtigt at du får dine nøgle-erfaringer med.

Det kan være det bare er mig der har det sådan, men alle de der skriver i deres ansøgning at de ved hvad de vil om 7 år virker altså ikke realistisk. Jeg ville i hvert fald formulere det på en anden måde. Men få formuleret den indsigt du har fået i speciale til at blive en generel motivator for studiet.

Enig med frederik!