Studieoptag

Hej
Er der nogen, som ved hvordan reglerne er for framelding af et studie såfemt man søger ind på et andet studie…kan man godt vente med at framelde det nuværende studie indtil man er optaget på det andet??? er der nogen frist for hvornår man skal være frameldt? bliver man automatisk frameldt ved optagelse på det andet studie??

http://www.optagelse.dk

http://www.ug.dk

Hvis man er allerede er optaget på KU og søger om optagelse på en anden uddannelse inden for KU, bliver man automatisk frameldt den gamle, hvis man optages på den nye.

Jeg synes der er en tendens til at visse præstudmeder misbruger studmed.dk til spørgsmål som retteligt hører hjemme på studiekontoret eller hos studievejlederne…!

eller bare ikke bruger tid til at skabe overblik over de som regel eksisterende svar på FAQ’s

hey sorry…det var ikke meningen at pisse nogen af her…jeg har skrevet til tre forskellige steder for at få det svar og har ventet en uge uden resultat og tænkte så, at jeg ville spørge her…

Jeg må give mine medstuderende ret.

Brug dette forum til at få et indblik i hvordan det er at læse medicin, brug det ikke som studievejlning - henvend dig de relevante steder med dine spørgsmål og forvent ikke svar her…

Du har lavet 38 spørgsmål/svar på 20 dage og størstedelen kan du får svar på ved at gribe knoglen.

:blink2:

Øhh?

Lasse noget galt?