Turnus i København!

I forbindelse med turnus-prioritering har jeg brug for lidt hjælp!
Jeg skal vælge turnus i København (Amager, Frederiksberg, Bispebjerg, Gentofte, Herlev osv), men da jeg ikke kender så meget til de forskellige sygehuse, er jeg interesseret i at høre din mening!
Har du hørt om eller selv haft gode/dårlige oplevelser på nogle af de forskellige steder, så vil jeg meget gerne høre om dem :slight_smile:

På forhånd tak for hjælpen!

Hvilket nr trakk du, Jakob?

http://www.studmed.dk/turnus/

Der er nok større forskelle afdelingerne imellem end hospitalerne imellem.

Førhen fik man nok en lidt bredere funderet turnusuddannelse på de mindre steder med uselekteret optag, men de dage er stort set overstået nu.

Hvis du har nogle meget specifikke ønsker om turnus indenfor specifikke specialer, så må du kigge efter, hvor disse specialer er placeret (og om de har turnuslæger). Ellers er mit bedste råd, at du vælger efter geografien.

Hej J
Står selv og skal igang med turnus til vinter men ved allerede hvor jeg skal være- derudover kender jeg mange som er forskellige steder i københavn og omegn. Ved der er stor forskel på mennesker og den måde man reagerer på at komme ud i turnus… Men når det så er sagt så er der altså også meget stor forskel på hvordan de forskellige afdelinger/ hospitaler er at starte på mht.turnus. Derfor er mit råd til dig, at prøve at komme i kontakt med en som er det sted du påtænker og så høre lidt om forholdene… Det har jeg været meget glad for at kunne gøre Pøj pøj med turnus Hilsen Camilla

Jeg skal også vælge turnus til vinter. Jeg har hørt at f.eks Amager har en bred medicinsk afdeling, hvilket er noget jeg vil prioritere højt i turnus. - Simpelhen fordi jeg tror læringsværdien er højere sådan et sted fremfor på en hyperspecialiseret afdeling.
Er der nogen der ved, hvilke andre hospitaler relativt tæt på København, der har brede afdelinger?

Eller er der nogen som ved, hvilke afdelinger omkring københavn, hvor bare den almene læringsværdi er rigtig god?