Turnus i Norge

Jeg har kraftigt overvejet at tage min turnus i Norge, og ville høre om der er nogen som har stiftet bekendtskab med dette tidligere.

Så vidt jeg har kunne opsnuse, så er det ikke længere påkrævet at tage ekstra fag (retsmedicin og norsk sociologi).

Evt. gode links, råd osv. modtages gerne.

MVH. Dr. norman.

Se på disse sider: http://www.med.uio.no/turnus og http://www.safh.no

Tilmelding til næste turnustrækning er inden 1. maj 2006 med turnusstart 15. august. Er ganske sikker på at det ikke kræves ekstra fag af nogen art.

Det har i Norge de seneste år været enten præcis nok pladser til tilmeldte kandiater eller betydeligt for få pladser, hvilket indebærer et halvt års ventetid - og det forventes at det vil bli “venteliste” på alle fremtidige turnustrækninger.
Af samme grund er der foretaget en del indstramninger i reglerne for at frasige sig plads, vente frivillig etc.

Sidst men ikke mindst så er det måske interessant at være opmærksom på at du let kan havne et sted hvor bil i 6-8 timer eller fly er den eneste mulighed for at komme til noget som bare minder om urbane strøg (så hvis Nordjylland er afskrækkende…)

Under sst >> turnus

http://www.sst.dk/Uddannelse/Laeger/Tur … px?lang=da

finder du til højre et dokument der hedder: Turnus i udlandet/norden det er dog ikke særligt informativt :smiley:

Jeg tror det nemmere at at tage turnus i sverige, da man der søger stillinger og har du lavet noget studierelevant under studiet som gør dig “attraktiv” kunne jeg forestille mig at du har muligheder - men ærligt, jeg ved ikke så meget om det…