Valg til yngre lægers repræsentantskab 2007

Som alle måske ved? Så er der i år valg til repræsentantskabet og derfor benytter jeg muligheden til at stille oo. Du kan læs mit valgoplæg i denne tråd.

Du finder mere om repræsentantskabsvalget her: http://www.laeger.dk/portal/page/portal … alg%202007 , hvor du også kan læse om kandidaterne i de forskellige regioner, samt deres valgoplæg.

Tjuhu…

Hvis jeg dog bare var færdig havde du helt sikkert min stemme…

Håber der er andre, som er færdige, der har det ligesådan.

Philipp

Ja beslutningen om 4års regelen er jo arrangeret så smart at de mennesker den kommer til at ramme ikke har mulighed for at ændre i sammensætningen af repræsentantskabet så det er langt fra sikkert at Worsøe og co. ikke fortsætter lige så fint og fredeligt på posten.

Flot oplæg, frold… :up:
Du har min stemme.
Jeg håber og tror at mange yngre læger vil være solidariske med deres kommende kollegaer og sørge for at Worsøe og co ikke fortsætter i repræsentantskabet.

Man kan endnu nå at stille op - deadline er 5. sep.

Så er det ved at være sidste udkald, hvis man vil stemme. t.o.m 26 kl 18 kan der stemme. Det sker elektronisk og mail er sendt til den email man har reg. hos læger.dk det være sig sin dadlnet eller f.eks. hotmail. Læs mere om valget på http://www.laeger.dk

Hvornår kommer resultatet egentligt? Det kan vel ikke vare lang tid i de her teknologiske tider.

Mvh. Christian.

Nææ - de sagde de ville have et foreløbigt resultat idag, men det har de valgt ikke at offentliggøre, så jeg forventer at der er noget senest i starten af næste uge…

Resultatet kan ses her:

http://www.laeger.dk/portal/page/portal … alg%202007

Er der nogle som vil bidrage med en hurtig analyse? Har kritikerne af fireårsreglen fået et bemærkelsesværdigt valg? Andet interessant?

/stine

Man kan til stadighed undre sig over, at selv i tider med ekstrem megen polemik, demonstrationer og formandsskifte i utide, så sniger stemmeprocenten ingen steder sig op over de 36.

Dovenskab kan næsten ikke engang få skylden mere, med den netbaserede afstemning, så bliver det ikke meget nemmere.