4 semester bøger


#1

Hej
hvilke bøger går for at være de bedste (og pensumdækkende) bøger til 4. semester på KU


#2

Hey
Det er selvfølgelig meget et temperamentsspørgsmål… men jeg kan klart anbefale Meisenberg i biokemi - det er i øvrigt også den de laver eksamensopgaverne efter, og så er du sikker på ikke at komme op i noget, du ikke har hørt om før…!
Til anatomi har du vel Indre Organer og Geneser og i fysiologi: tja… måske har du også en fra 2.sem her - ellers prøv dig frem, jeg hører meget delte meninger!
I farmakologi findes der en fremragende engelsk bog Pharmacology i dejlige psykedeliske farver - den skal du også ha! :smiley:

Og så i øvrigt mht. pensumdækkende: Undtagen anatomi, så har fag-grupperne for vane at lave en vejledende læseliste, som det godt kan betale sig at tjekke ud!

Held og lykke!


#3

Jeg er enig bortset fra at jeg kan anbefale Krukow´s “Biokemi” fra FADL (den har desværre et noget dårligere omdømme end den fortjener - men det er jo en smagsag)


#4

Jeg vil udover meisenberg i biokemi varmt anbefale
West: respirations fysiologi, en lille laber rød bog. Der dækker sit område meget bedre end de “normale” fysiologibøger. Den har små spørgsmål efter hvert kapitel, ligesom meisenberg.