9. og 10. semester klinikophold? obligatorisk undervisning?

Hej Alle sammen

Jeg har læst på kunet.dk omkring 9. og 10.semesters opbygning og jeg har ikke helt forstået om vi har klinikophold på hvert semester eller om det bare er placeringen af vores undervisning? Og om der er tale om obligatorisk undervisning?

Mvh

  1. sem er der obligatorisk klinik undervisning i sansefagene ude på hospitalerne. Typisk mandag, onsdag, torsdag á 3 timers varighed og forelæsninger om fredagen. Du må kun misse max en undervisningsdag i hvert fag. Dog kan man også komme til roskilde hvor undervisningen typisk er samlet henover mandag og tirsdagen. Udover dette er der SEMS kurset med en obligatorisk hjemmeopgave uden klinik. Sidst på semestret er der arbejds-miljø kurset hvor der ikke er noget obligatorisk undervisning.

  2. sem er neuro psyk med to 3 ugers obligatorisk klinik ophold ude på hospitalerne. Udover dette har man én uges undervisning i socialmedicin og et par dage op til 1 uges ophold på et jobcenter/misbrugscenter (ofte en dag med undervisning, en dag med selv at snakke med bogeren og en dag med fremlæggelse). Det afhænger af jobcentret/misbrugscentret. Der er også en obligatorisk CAMES dag, som varierer med dato. Sidst på semestret har man retsmedicin uden obligatorisk fremmøde.

Mange tak, det er meget mere forståeligt nu :grin:

Perfekt, glemte at man også har en uges ophold på børne ungdoms psyk på 10. sem.